Ketentuan Layanan sareng Pasatujuan pikeun Pangiklan & Penerbit

Padahal, FroggyAds.com (FroggyAds) mangrupikeun perusahaan anu aya sareng didaptarkeun di Dénmark sareng damel dina bisnis nyayogikeun iklan tampilan ngalangkungan FroggyAds.com. FroggyAds.com dipiboga sareng dioperasikeun ku FroggyAds.

Padahal, "" penerbit "," pangiklan "" sareng "" "penerbit", "pangiklan" "," pangiklan "" hoyong ilubiung dina jaringan iklan tampilan ngaliwatan FroggyAds.com

Pasatujuan ieu bakal ngatur partisipasi dina tampilan Network Advertising (Program) anu ditawarkeun ku FroggyAds.com. Ku ilubiung dina Program, anjeun bakal dianggap parantos satuju kana Sarat sareng Kaayaan ieu.

"Penerbit", "pangiklan" kedah saluyu sareng istilah sareng kaayaan anu ditetepkeun dina Pasatujuan ieu.

Eligibility; Wibawa
"Penerbit", "pangiklan" ngagambarkeun sareng ngajamin yén aranjeunna (i) sahenteuna dalapan belas (18) taun umur sareng / atanapi (ii) anu sanés diakui tiasa ngawangun kontrak anu ngariung sacara sah dina hukum anu berlaku. Upami "penerbit", "pangiklan" mangrupikeun éntitas perusahaan, "penerbit", "pangiklan" nunjukkeun sareng ngajamin yén aranjeunna ngagaduhan wewenang hukum pikeun ngabeungkeut éntitas perusahaan sapertos kana istilah sareng kaayaan anu aya dina Pasatujuan ieu, numana istilah " anjeun "," anjeun "atanapi" Pamaké "bakal ngarujuk ka badan perusahaan sapertos kitu. Upami, saatos anjeun nampi Perjanjian ieu, FroggyAds mendakan yén "penerbit", "pangiklan" henteu ngagaduhan kawenangan hukum pikeun ngabeungkeut badan perusahaan sapertos kitu, "penerbit", "pangiklan" bakal jawab pribadi pikeun kawajiban anu aya dina Pasatujuan ieu, kaasup, tapi henteu diwatesan ku, kawajiban mayar. FroggyAds moal nanggungjawaban kanggo karugian atanapi karusakan akibat tina katergantungan FroggyAds kana instruksi, béwara, dokumén atanapi komunikasi anu dipercaya ku FroggyAds anu asli sareng asalna ti wawakil berwenang "penerbit", éntitas perusahaan "pangiklan". Upami aya mamang anu wajar ngeunaan kaaslian instruksi sapertos kitu, béwara, dokumén atanapi komunikasi, FroggyAds ngagaduhan hak (tapi henteu ngagaduhan tugas) pikeun peryogi oténtikasi tambihan.

Sarat pamayaran:
Pamayaran bakal dikirim dua mingguan. "Penerbit", "pangiklan" kedah lebet kana rekeningna pikeun nyungkeun pembayaran. Upami "penerbit", "pangiklan" nyungkeun pamayaran dilakukeun ngalangkungan sumber pembayaran ti pihak katilu sapertos PayPal (Payout Minimum: $ 100) atanapi Transfer Kawat (Payout Minimum: $ 500), jumlah pembayaran minimum bakal ditangtukeun ku pihak katilu sapertos kitu sumber pamayaran. FroggyAds ngagaduhan hak pikeun nahan pembayaran ti "penerbit", "pangiklan" upami ngalanggar salah sahiji istilah sareng kaayaan anu ditetepkeun di dieu.

Partisipasi:
FroggyAds ngagaduhan kawijaksanaan mutlak naha éta nampi atanapi henteu ngalamar hiji pelamar atanapi situs khusus pikeun ilubiung dina Program. Situs-situs ieu TEU diidinan ilubiung dina Program kami:

  • Sagala situs anu haram di Amérika Serikat atanapi Dénmark
  • Situs anu nunjukkeun pornografi budak, bestialitas atanapi ngandung tautan kana kontén sapertos kitu
  • Situs libelous atanapi fitnah
  • Situs anu ngandung piracy software
  • Situs anu ngandung, maréntahkeun atanapi ngajelaskeun sagala jinis kagiatan haram kaasup tapi henteu diwatesan ku ngawangun bom, peretasan atanapi phreaking
  • Situs anu gaduh kekerasan; bahasa cabul atanapi kasar; eusi kasar sareng / atanapi kontén anu ngadukung atanapi ngancam ngarugikeun fisik
  • Situs anu ngamajukeun jinis-jinis hate-mongering dumasar kana ras, politik, etnis, agama, gender atanapi seksualitas
  • Situs anu ilubiung dina atanapi ngirimkeun postingan kumpulan berita anu teu pantes atanapi email anu teu dipénta
  • Situs anu ngamajukeun jinis-jinis zat haram, alat-alat sareng / atanapi kagiatan
  • Situs kalayan nasihat investasi ilegal, palsu atanapi nipu sareng / atanapi kasempetan ngadamel artos
  • Situs kalayan jinis eusi naon waé anu dianggap masarakat awam henteu pantes atanapi pantes
  • Situs anu nyebarkeun virus atanapi ngamangpaatkeun kerentanan browser wéb
  • Ngamutahirkeun flash
  • Unduh / Maén Ayeuna
  • Aliran Ayeuna
  • Pembaruan Browser
  • Iklan Virus Nyasabkeun
  • Pamuter Media Ngaronjatkeun
  • Tulbar
  • Unduhan Parangkat Lunak

Éta tanggung jawab "penerbit", "pangiklan" pikeun ngajaga kontén anu tiasa ditarima sakumaha ditetélakeun dina Pasatujuan ieu. Sagala pelanggaran aturan ieu bakal ngahasilkeun "penerbit", "pangiklan" sacara langsung ngaleungitkeun tina Program, pembatalan akun anjeun sareng pamayaran anjeun bakal batal. FroggyAds moal tanggel waler atanapi tanggung jawab pikeun "penerbit", eusi iklan "pangiklan".

"Penerbit", "pangiklan" tiasa sacara artifisial ngagedékeun jumlah patalimarga nganggo alat, program atanapi robot naon waé. Salaku tambahan, "penerbit", "pangiklan" moal nyalahgunakeun kode iklan FroggyAds pikeun mangaruhan "panerbit", pangasilan "pangiklan" dina Pasatujuan ieu.

Unggal "penerbit", "pangiklan" ngan ukur tiasa gaduh hiji akun nganggo FroggyAds. "Penerbit", "pangiklan" tiasa ngagaduhan langkung ti hiji URL dina rekeningna, masing-masing kedah dikintunkeun pikeun marios sateuacan nempatkeun kode iklan dina unggal situs masing-masing.

Nempatkeun Code
Kodeu iklan FroggyAds moal tiasa dirobah tina format aslina tanpa ijin tertulis ti FroggyAds. "Penerbit", "pangiklan" satuju nganggo kode iklan anu disayogikeun ku FroggyAds henteu langkung ti sakali per tampilan halaman. Kodeu iklan ngan ukur nembongan dina URL root anu FroggyAds parantos marios sareng ditampi pikeun ilubiung dina Program. Kodeu iklan teu tiasa ditempatkeun dina pesen email.

Ngalaporkeun Data:
FroggyAds mangrupikeun hiji-hijina pamilik sadaya halaman wéb, kampanye sareng data pangguna wéb agrégat anu dikumpulkeun ku FroggyAds. FroggyAds ogé bakal tanggel waler pikeun ngumpulkeun kesan sareng statistik géografi. "Penerbit", "pangiklan" ngan ukur ngagaduhan aksés kana data kampanye anu dikumpulkeun ngalangkungan panggunaan inventarisna.

Inpormasi kontak:
"Penerbit", "pangiklan" satuju yén henteu sacara artifina ngagedékeun jumlah patalimarga nganggo program, skrip, alat atanapi ku cara anu sanés. FroggyAds bakal ngaudit unggal "penerbit", patalimarga "pangiklan" unggal dinten. Upami "penerbit", "pangiklan" ngahasilkeun atanapi ngalakukeun statistik panipuan "penerbit", "pangiklan" bakal dihapus akunna sacara permanén tina Program kami sareng "penerbit", "pangiklan" moal ditumpes pikeun patalimarga curang sapertos kitu. Salaku tambahan, FroggyAds ngagaduhan hak pikeun ngadaptar kagiatan curang ku "penerbit", "pangiklan" dina database panipuan jaringan iklan global pikeun panggunaan ku jaringan iklan sanés. Kaca anu dimuat deui pisan atanapi nyalahgunakeun sistem séjén urang tiasa nyababkeun FroggyAds ngudag tindakan hukum ngalawan "penerbit", "pangiklan".

Dipiceun tina Program:
Dina raraga ngajagaan klien kami sareng pihak katilu tina sagala bentuk kagiatan penipuan, FroggyAds tiasa, dumasar kana kabijaksanaan kami, numpurkeun akun naon waé anu kami yakin ngalanggar salah sahiji aturan urang atanapi anu gaduh babandingan konversi anu handap pisan. Kami ngagaduhan hak pikeun nyungkeun log server ti "penerbit", "pangiklan" kanggo panyilidikan. Dina hal teu aya perjanjian antara FroggyAds sareng "penerbit", "pangiklan" ngeunaan kagiatan curang, kaputusan FroggyAds bakal janten anu pamungkas. Akun naon waé anu parantos dibatalkeun kusabab kagiatan curang atanapi kusabab babandingan konversi anu handap moal nampi bayaran. Dina kasus dimana panipuan parantos kajantenan sareng pamayaran parantos dilakukeun, FroggyAds tiasa nyandak tindakan hukum ngalawan "penerbit", "pangiklan" salian ti nutup akun.

"Penerbit", "pangiklan" anu ngalanggar Syarat sareng Kaayaan anu ditetepkeun di dieu bakal langsung dinonaktipkeun. FroggyAds tiasa nganonaktifkeun "penerbit", "pangiklan" kalayan henteu aya bewara sateuacanna, sanaos unggal usaha bakal dilakukeun pikeun ngabéjaan "penerbit" anu dinonaktipkeun, "pangiklan" ngalangkungan alamat email anu disayogikeun ku "penerbit", "pangiklan".

Kana penghentian "penerbit", "pangiklan" tina Program "penerbit", "pangiklan" bakal geuwat miceun sadaya kode sisipan HTML sareng kode iklan FroggyAds tina halaman web sareng halaman dimana "penerbit", "pangiklan" ngalebetkeun kode sapertos kitu .

Répréséntasi sareng Jaminan:
"Penerbit", "pangiklan" ngagambarkeun sareng ngajamin yén éta ngagaduhan kakuatan sareng wewenang pikeun lebet kana Pasatujuan ieu. FroggyAds henteu nanggungjawaban kanggo eusi anu disayogikeun ku pihak katilu kalebet "penerbit", "pangiklan" s. FroggyAds sareng anu ngagaduhan lisensina henteu ngajamin nanaon, naha dikedalkeun, tersirat, statutory atanapi sanésna, kalebet tanpa jaminan jaminan kasabaran sareng kabugaran pikeun panggunaan khusus. "Penerbit", "pangiklan" jawab nyalira pikeun tanggung jawab hukum anu timbul tina atanapi anu aya hubunganana sareng (i) eusi sareng bahan sanés anu ditetepkeun dina "pamedal", halaman wéb "pangiklan" sareng / atanapi (ii) eusi naon waé atanapi matéri anu pangguna tiasa ngaitkeun ngalangkungan "penerbit", halaman wéb "pangiklan" sanés ngalangkungan iklan anu disayogikeun ku FroggyAds. "Pamedal", "pangiklan" ieu satuju pikeun nanggungkeun kasauran, membela sareng ngayakeun FroggyAds anu henteu bahaya sareng perwira, direksi, agén, "penerbit", "pangiklan" sareng padamel ti sareng ngalawan sadaya klaim, gugatan, prosés, negeskeun, tindakan, tanggungan , karugian, pengeluaran, karusakan sareng biaya kalebet biaya pengacara anu wajar anu tiasa ditanggung ku alesan aya klaim anu timbul tina atanapi aya hubunganana sareng "penerbit", eusi "pangiklan", halaman wéb, dagang sareng / atanapi bisnis anu dilakukeun ku "penerbit", "Pangiklan" atanapi "penerbit", panyalahgunaan "pangiklan" kana jasa anu disayogikeun di dieu atanapi "penerbit", "pangiklan" ngalanggar salah sahiji répréséntasi sareng / atanapi jaminan anu disayogikeun ka palanggan atanapi pihak katilu na.

Karuksakan:
Henteu aya pihak anu bakal nanggungjawaban kanggo karusakan khusus, henteu langsung, kajantenan atanapi akibat akibat tina jasa anu disayogikeun di dieu.

Dina kaayaan naon waé FroggyAds, padamelna, "penerbit", "pangiklan", atanapi kontraktor na nanggungjawaban kanggo karusakan langsung, teu langsung, saliwatan, khusus, ngahukum atanapi akibat anu ngahasilkeun sagala cara tina "penerbit", "pangiklan" panggunaan atanapi henteu mampuh ngagunakeun jasa anu disayogikeun di dieu atanapi "penerbit", "pangiklan" (atanapi "penerbit", palanggan "pangiklan" atanapi pangguna anu diidinan) ngandelkeun atanapi panggunaan inpormasi, jasa atanapi dagangan anu disayogikeun dina atanapi ngalangkungan "penerbit", halaman wéb atanapi iklan "pangiklan".

Watesan Iklan:
Naon waé pangiklan anu katangkep kalayan watesan di handap bakal ditunda, sareng dana bakal dicekel:

  • Domain Google parkir atanapi Google Adsense
  • Iklan Pangrojong Tech
  • Sagala jinis produk farmasi atanapi pil
  • Malware / Scareware / Phishing
  • Eusi eksplisit sareng / atanapi ilegal
  • Halaman pendaratan ngalanggar ketentuan hukum, hak karusiahan, mérek sareng / atanapi hak pihak katilu atanapi nyigeung kasopanan umum
  • Pornografi hardcore (eusi seksual naon anu teu cocog pikeun budak leutik)
  • Situs anu pura-pura yén pangunjung ngagaduhan atanapi tiasa gaduh virus dina alatna ("Tech Support")
  • Langganan mayar tanpa inpormasi harga
  • Mékanisme terlarang dina halaman badarat

Naon waé pangiklan anu katangkep kalayan watesan di handap bakal ditunda, sareng dana bakal dicekel:

  • Puterkeun loop anu teu tiasa ditutup ku pangguna
  • Langkung ti hiji éntri / kaluar muncul
  • Mékanisme naon waé anu ngahambat pangguna pikeun nutup jandéla pangotéktak
  • Tiruan pesen kasalahan sistem
  • Unduhan / pamasangan dimimitian tanpa interaksi pangguna
  • Siaga sora yén pangguna marabahaya

Watesan tanggung jawab:
Sanés FroggyAds atanapi palanggan na bakal tunduk kana tanggungan naon waé pikeun (i) kagagalan pikeun masihan référénsi atanapi aksés ka sadaya atanapi bagian situs wéb kusabab kagagalan sistem atanapi kagagalan téknologi FroggyAds atanapi Internét; jeung / atawa (ii) tunda dina pangiriman sareng / atanapi henteu pangiriman iklan, kasusah sareng palanggan atanapi iklan; kasusah sareng server pihak katilu; gangguan éléktronik sareng / atanapi kasalahan dina kontén atanapi henteu dina iklan nanaon.

Inok:
FroggyAds wajib ngagaduhan tanggung jawab nyalira pikeun itungan "penerbit", penghasilan "pangiklan".

Modifikasi:
FroggyAds ngagaduhan hak pikeun ngarobih salah sahiji istilah sareng kaayaan di dieu sawaktu-waktu sareng parobihan atanapi modifikasi sapertos kitu langsung janten épéktip saatos béwara ku FroggyAds kana "penerbit", "pangiklan" ngalangkungan email anu mamatahan ngeunaan parobihan atanapi modifikasi sapertos kitu. "Penerbit", "pangiklan" tanggung jawab sasuai sareng parobihan kana istilah sareng kaayaan dina waktos 10 dinten ti saprak tanggal robih.

Publisitas sareng mérek dagang:
"Penerbit", "pangiklan" ieu ngamungkinkeun FroggyAds pikeun ngaidentipikasi "penerbit", "pangiklan" salaku palanggan FroggyAds sareng nunjukkeun "penerbit", logo "pangiklan" dina hubungan sareng ngaidentipikasi "penerbit", "pangiklan" salaku konsumén FroggyAds. "Penerbit", "pangiklan" henteu kedah ngaleupaskeun inpormasi ngeunaan kampanye naon waé sareng / atanapi hubungan sareng FroggyAds atanapi palanggan na dina siaran pers, bahan promosi atanapi bahan merchandising tanpa idin tinulis ti FroggyAds. Henteu aya siaran pers atanapi pengumuman umum umum tanpa pasatujuan gotong royong FroggyAds sareng "penerbit", "pangiklan".

Inpormasi rahasia:
Sadaya inpormasi tinulis anu dilabélan salaku propriétari atanapi rahasia anu diungkabkeun ku salah sahiji pihak ka pihak anu sanésna bakal tetep janten milik hiji pihak anu ngungkabkeun. Masing-masing pihak satuju yén éta henteu kedah nyingkab, ngagunakeun, ngarobih, nyalin, nyababkeun atanapi nyebarkeun inpormasi rahasia sapertos anu sanés pikeun nyumponan kawajibanna dina Pasatujuan. Larangan anu aya dina bagian ieu henteu dilarapkeun kana inpormasi (a) anu parantos sacara hukum dipikanyaho atanapi sacara mandiri dikembangkeun ku pihak anu nampi, (b) diungkabkeun dina bahan anu diterbitkeun, (c) anu umum dipikaterang ku masarakat, atanapi (d) anu diaku sacara sah ti pihak katilu mana wae. Teu aya pihak anu kedah nyilakakeun ka pihak katilu, salian ti agén sareng wawakilna dina dasar anu peryogi kauninga, istilah Perjanjian tanpa idin tinulis ti pihak sanés, kecuali pihak anu mana waé ogé ngagaduhan hak pikeun ngungkabkeun (i) sapertos istilah dugi ka diperlukeun ku hukum; sareng (ii) ayana Perjanjian.

Resolusi sengketa:
Dina hal aya sengketa dina Pasatujuan ieu, pihak-pihak kedah nyobian heula kana iman anu alus pikeun ngabéréskeun perselisihanana sacara teu resmi, atanapi ku cara médiasi komérsial, tanpa kedah prosés formal.

Istilah Rupa-rupa:
"Penerbit", "pangiklan" henteu tiasa, tanpa idin tinulis ti FroggyAds, masihan Pasatujuan ieu, sapinuhna atanapi sabagian, boh sacara sukarela atanapi ku jalanna hukum, sareng usaha naon waé pikeun ngalakukeunana janten ngalanggar Pasatujuan ieu sareng bakal batal. Pasatujuan ieu ngan ukur pikeun kapentingan pihak sareng panerusna sareng ijin anu ditugaskeun, sareng henteu masihan hak atanapi pangubaran naon waé ka jalma atanapi lembaga anu sanés.

Pasatujuan bakal diinterpretasi dumasar kana hukum Dénmark tanpa merhatoskeun atanapi nerapkeun aturan atanapi prinsip konflik-hukum.

Perjanjian ieu mangrupikeun sadayana perjanjian antara FroggyAds sareng "penerbit", "pangiklan" anu aya kaitannana sareng masalah ieu sareng sadayana perjanjian, representasi, sareng pernyataan sateuacanna perkawis masalah sapertos kitu digentoskeun ku ieu.

Henteu kagagalan salah sahiji pihak pikeun ngalaksanakeun atanapi ngalaksanakeun hak-hak naon waé dina Pasatujuan anu bakal janten panyingkiran tina pelanggaran anu salajengna.

Upami aya penyediaan Perjanjian pikeun alesan naon waé anu henteu valid, haram atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, pihak-pihak bakal ngamimitian negosiasi pikeun penyediaan gaganti sareng sésana bekel dina Pasatujuan bakal ditumpes. Pasatujuan bakal ditafsirkeun sareng diinterpretasi sacara adil, saluyu sareng hartos anu jelas tina istilah-istilah na, sareng teu kedah aya anggapan atanapi inferensi ngalawan pihak anu nyusun perjanjian dina ngébréhkeun atanapi napsirkeun dibekelan ieu. Kacuali sakumaha anu parantos disayogikeun di dieu, hak-hak sareng pangubaran para pihak anu ditetepkeun dina Pasatujuan henteu sacara éksklusif sareng ditambahan hak-hak anu sanés sareng ubar-ubaran anu disayogikeun ku hukum dina usaha. Perjangjian éta kedah ngariung sareng ngajamin pikeun manpaatna masing-masing pihak di dieu, panerusna masing-masing pikeun kapentingan, wawakil hukum, ahli waris sareng anu masihan. Masing-masing pihak kedah patuh kana sagala hukum, peraturan sareng peraturan anu berlaku pikeun kinerja na di handap ieu.

Judul:
Judul anu dianggo di dieu pikeun kapentingan anu maca, sareng moal dianggap ngawatesan atanapi ngagedékeun bekel anu penting di dieu.



perjangjian







Perjanjian anu parantos disimpulkeun antara

FroggyAds.com, ngadaptar sareng ngalaksanakeun kagiatan di Propinsi Nevada, Amérika Serikat Amérika dina hiji sisi, sareng Pamaké anu nyatakeun wasiatna pikeun mésér Jasa dina Pasatujuan sareng nampi kawajiban dina Pasatujuan éta tanpa reservasi sareng pinuh. dugi ku nuturkeun tautan "Kuring Nampi" dina téks Perjanjian, di sisi anu sanésna,

sacara koléktif diatur ku ieu:



a. Kontraktor mangrupikeun anu ngagaduhan Perangkat Lunak;

b. Kontraktor nyebarkeun Software dina Halaman Wéb Resmi pikeun nyayogikeun Jasa;

c. Pangguna nalungtik lengkep sareng komprehensif inti tina Jasa anu disayogikeun, urutan sareng kaayaan dimana Jasa anu disayogikeun ku Kontraktor;

d. Pangguna hoyong mésér Jasa Kontraktor sareng satuju mayar Layanan;

e. Duanana Pihak ngagaduhan kapasitas légal anu cekap pikeun lebet kana Pasatujuan, Pamaké atanapi wakilna anu nandatanganan Perjanjian ieu parantos diijinkeun pikeun nandatanganan Pasatujuan ieu, sadaya prosedur perusahaan tina Pamaké diperyogikeun pikeun nyimpulkeun Perjanjian saluyu sareng panerapan nagara-nagara. Pamaké atanapi dokuméntasi perusahaan internal tina Pamaké kalebet Artikel Asosiasi dilakukeun dina bentuk anu ditangtoskeun;

parantos ngahontal perjanjian anu lengkep sareng sah sareng negosiasi hal-hal ieu:





1. Sarat sareng Harti

Sarat sareng Harti anu dianggo dina Pasatujuan sareng ditulis tina huruf kapital kedah dibaca dina hartos ieu:

1.1. Pasatujuan mangrupikeun Pasatujuan ayeuna kalebet sadaya kantétan sareng lampiran padamelna.

1.2. Pihak anu Kontraktor sareng Pangguna.

1.3. Kontraktor nyaéta Company Platform Inc., didaptarkeun sareng ngalaksanakeun kagiatanana di Nagara Nevada, Amérika Serikat Amérika.

1.4. Pangguna nyaéta jalma anu asup kana Pasatujuan ayeuna ku nuturkeun tautan "Kuring Nampi" dina téks Perjanjian, anu nami, alamat sareng detil akun bank dinyatakeun ku jalma ieu langsung dina pendaptaran dina Halaman Wéb Resmi. Parobihan alamat atanapi Nagara pendaptaran atanapi kagiatan Pamaké henteu janten taneuh pikeun panghentian atanapi révisi tina Pasatujuan, kajantenan kasus nalika panerapan tina kaayaan pendaptaran énggal sareng kagiatan Pamaké nyegah Pamaké tina ngajalankeun kawajiban dina Pasatujuan.

1.5. Situs Wéb Resmi - situs dina Internét dimana Perangkat Lunak diterbitkeun. Halaman wéb resmi dina tanggal kacindekan tina Pasatujuan nyaéta http://admachine.co.

1.6. Parangkat lunak nyaéta program komputer "Ad Exchange Platform".

1.7. Klién nyaéta saha waé anu disayogikeun kasempetan kanggo file Formulir Aplikasi ku Pamaké.

1.8. Aplikasi nyaéta Formulir Aplikasi dina Iklan atanapi Formulir Aplikasi dina Publikasi.

1.9. Formulir Aplikasi dina Iklan mangrupikeun formulir aplikasi anu réngsé dina urutan anu ditetepkeun ku Kontraktor anu dieusian ku Klién langsung dina Halaman Wéb Resmi pikeun nempatkeun iklan Klién dina halaman Internét tina pangguna Internét anu sanés.

1.10. Formulir Aplikasi dina Publikasi mangrupikeun formulir aplikasi anu réngsé dina urutan anu ditetepkeun ku Kontraktor anu dieusian ku Klién langsung dina Situs Wéb Resmi pikeun nempatkeun iklan pihak katilu dina halaman Internét tina Klién.

1.11. Jasa mangrupikeun kasempetan anu disayogikeun ku Kontraktor pikeun Pangguna dina panggunaan online ngeunaan Perangkat Lunak anu dipedalkeun dina Halaman Wéb Resmi kalebet dibekelan ku Kontraktor pikeun Pamaké hak pikeun ngamungkinkeun Klién ngajukeun Formulir Aplikasi.

1.12. Rekening Pribadi mangrupikeun akun pribadi Pamaké dina sistem tagihan otomatis Kontraktor dimana transaksi pembayaran sareng dana debiting pikeun Layanan anu disayogikeun dirékam ku Kontraktor. Rekening Pribadi sanés akun pamukiman atanapi rekening bank.

1.13. Rekening Pamaké mangrupikeun parameter aksés Halaman Wéb Resmi pikeun pangguna ku ieu Pamaké ngatur ruang lingkup Layanan anu disayogikeun ka anjeunna, nampi inpormasi ngeunaan kasaimbangan Akun Pribadi na sareng ngalakukeun kagiatan séjén dina Halaman Wéb Resmi anu aya hubunganana sareng penyediaan Layanan.

1.14. Pilihan mangrupikeun pilihan tina Jasa jasa ku Kontraktor pikeun Pamaké anu nangtoskeun ruang lingkup Layanan anu disayogikeun atanapi parameter sanés tina Layanan anu disayogikeun. Pilihanna ditetepkeun dina Halaman Wéb Resmi.

1.15. Selection mangrupikeun prosedur otomatis tina pilihan anu dilakukeun ku panggunaan Software dina salilana

a. Ditetepkeun naon halaman wéb jalma katilu anu paling aya hubunganana sareng Formulir Aplikasi Klién dina Iklan sareng dimana iklan Klién bakal ditempatkeun.

b. Ditangtoskeun naon iklan pihak katilu anu paling cocog sareng kaayaan Formulir Aplikasi Klién ngeunaan Publikasi sareng rohangan dina halaman wéb Klién pikeun panempatan iklan pihak katilu anu disayogikeun.

1.16. Kawijakan Privasi mangrupikeun dokumén anu dijentrekeun ku Kontraktor anu ngandung aturan pangubaran inpormasi pangguna sareng Klién anu diterbitkeun dina Halaman Wéb Resmi anu mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina Pasatujuan.

1.17. Sarat Palayanan mangrupikeun dokumén anu sacara unilaterally elaborated ku Kontraktor anu ngandung aturan dina Parangkat Lunak sareng (atanapi) panggunaan Wéb Resmi anu diterbitkeun dina Halaman Wéb Resmi dina bentuk hiji dokumén atanapi bagian halaman wéb, ogé pitunjuk, peraturan anu misah. , kaayaan, klarifikasi henteu disebatkeun langsung dina Sarat of Service.

1.18. Jumlah ditarikna minimal mangrupikeun jumlah minimal anu sacara sapihak ditetepkeun ku Kontraktor anu tiasa ditransferkeun ka Pamaké ku Kontraktor dina bagian 3.7. ieu.





2. Subjék dina Pasatujuan

2.1. Kontraktor ngayakeun nyayogikeun Layanan ka Pamaké dina jangka waktu validitas Perjanjian, sedengkeun Pamaké janji nganggo sareng mayar Layanan.

2.2. Penyediaan Jasa sareng panggunaan na dilakukeun saluyu sareng kaayaan sareng aturan anu ditetepkeun di dieu, ogé sacara sepihak disangka ku Kontraktor dina Ketentuan Layanan. Pamaké wajib minuhan sapinuhna sareng teu aya kacuali kaayaan sareng aturan panggunaan Layanan anu ditetepkeun di dieu, ogé sacara sepihak disangka ku Kontraktor dina Ketentuan Layanan anu diterbitkeun dina Halaman Wéb Resmi.

2.3. Pangguna ngaku yén penyediaan Layanan bakal dilaksanakeun sacara online ngalangkungan jaringan global Internét. Parangkat lunak sareng / atanapi komponénna henteu kedah dipasang dina sérver naon waé atanapi alat komputer anu sanés anu dipiboga atanapi dikawasa ku / ku Pamaké atanapi Klién kecuali pikeun file bantu anu mastikeun idéntifikasi Pamaké atanapi Klién atanapi koordinasi interoperabilitas pakakas tina Pamaké atanapi Klién sareng Software éta.

2.4. Dina urutan pikeun nyingkahan panyawat, Para Putu negeskeun deui yén Pasatujuan mangrupikeun perjanjian rendering jasa, Perjanjian ieu dicindekkeun antara Para Pihak dumasar kana prinsip Parangkat Lunak salaku jasa (SaaS), ku alatan éta Pamaké ogé Klién henteu ngagaduhan hak naon waé dina Parangkat lunak (sanés kapentingan khusus atanapi hak-hak non-milik, atanapi hak-hak anu sanés).

2.5. Kawajiban Kontraktor pikeun masihan Jasa ka Pamaké anu ditetepkeun di dieu lumangsung ti tanggal panerapan kompleks tina kaayaan-kaayaan ieu:

a. Pasatujuan ieu disimpulkeun ku Pamaké ku cara nyatakeun perjanjian na sareng kaayaan Perjanjian sareng panarimaan aranjeunna tanpa panerapan sareng dugi ka nuturkeun link "I ACCEPT" dina téks Perjanjian;

b. Pasatujuan parantos dilaksanakeun;

c. Pangguna didaptarkeun dina Halaman Wéb Resmi;

d. Akun Pribadi Pamaké dikredit sareng dana dina jumlah anu cekap pikeun mayar Jasa.

2.6. Pangguna ngagaduhan hak pikeun milih sareng ngarobih Pilihan, ogé ngalaksanakeun kagiatan sanés anu penting pikeun penyediaan Layanan dina Akun na dina Halaman Wéb Resmi.

2.7. Disayogikeun sabalikna henteu ditetepkeun ku Kontraktor dina Halaman Wéb Resmi, upami salah sahiji Pilihan dirobah ku Pamaké pikeun pilihan anu silih eksklusif para Pamaréntah bakal diatur ku anu kieu:

a. Upami Pilihan anu aya dirobih pikeun Pilihan anu langkung mahal, penyediaan Layanan dina Opsi anu langkung mahal dimimitian ti saat debiting akun pribadi Pamaké dana dina jumlah anu saluyu sareng harga Pilihan anu langkung mahal. Dana dina jumlah Opsi anu langkung mahal bakal didebétkeun tina rekening pribadi pangguna dina dinten daptar pikeun Option sapertos ku Pamaké;

b. Upami Pilihan anu aya dirobih pikeun Pilihan anu langkung mirah, penyediaan Layanan dina Option anu langkung mirah dimimitian ti saatos pengakhiran Pemberian Layanan saluyu sareng Pilihan anu tos dibayar sateuacanna. Dana dina jumlah Opsi anu langkung mirah bakal didebétkeun tina rekening pribadi pangguna langsung sateuacan masihan Jasa dina Pilihan anu langkung mirah





3. Operasi dina Rekening Pribadi. Transaksi.

3.1. Layanan disayogikeun ku Kontraktor sacara éksklusif dina kaayaan pamayaran sateuacanna sareng kacukupan dana dina Akun Pribadi Pamaké. Upami dana dina Akun Pribadi Pamaké henteu cekap kanggo mayar lengkep pikeun Layanan Layanan sapertos éta henteu tiasa dipasihkeun ka Pamaké.

3.2. Pangguna anjeunna- / nyalira ngontrol Akun Pribadi sareng mastikeun kasaimbangan positip dina Akun Pribadi, jumlah dina Akun Pribadi kedah cekap pikeun debiting harga Layanan atanapi Pilihan ti éta. Pamaké kedah dina waktos anu ditangtoskeun mastikeun transaksi dana ka Kontraktor pikeun kiridit rekening Pribadi Pamaké. Kontraktor moal ngeusi batre sareng Pamaké henteu kedah mayar minat pikeun / tina dana anu dibayar ku Pamaké sareng / atanapi ditransferkeun kana Akun Pribadi.

3.3. Mata uang dana dina Akun Pribadi nyaéta Dolar AS. Sadaya pamayaran ka Kontraktor pikeun méréskeun Akun Pribadi Pamaké bakal dilakukeun dina Dolar AS. Konversi awal mata uang sanés kana Dolar AS kedah dilakukeun ku Pamaké, bank atanapi sistem pamayaran, nanging dina hal naon waé Kontraktor moal nanggungjawaban kanggo konvérsi sapertos kitu, leresna, ogé henteu kedah nanggung biaya naon waé anu aya hubunganana sareng konversi sapertos kitu. .

Kredit kana Akun Pribadi dilaksanakeun dina jumlah anu ditransferkeun kana rekening bank Kontraktor teu kaasup kasus nalika Kontraktor mutuskeun pikeun kiridit Akun Pribadi kalayan jumlah anu ngaleuwihan jumlah anu ditransferkeun kana rekening bank Kontraktor kalayan nyirian, tujuan komérsial atanapi anu sanés. Tujuan sareng kaayaan kiridit tambahan ditetepkeun ku Kontraktor sacara sapihak sareng putusan Kontraktor dina kiridit tambahan sapertos kitu moal dianggap salaku méré preferensi pikeun sababaraha Pamaké sateuacan anu sanés atanapi salaku nyayogikeun manpaat pikeun pangguna sanés sateuacan Pangguna.

Nalika Kontraktor ngadamel pembayaran ka Pamaké Akun Pribadi didaptarkeun dina jumlah anu sami sareng jumlah anu didebétkeun tina rekening bank Kontraktor pikeun mayar henteu paduli jumlah anu ditampi ku Pamaké kalayan komisi anu dikirangan sareng remunerasi jalma katilu dikaluarkeun nalika transaksi.

Sadaya komisi sareng biaya anu ditagihkeun ku bank, sistem pamayaran atanapi lembaga kauangan sanés anu ngiringan kana transaksi antara Kontraktor sareng Pamaké sareng (atanapi) ngamankeun transaksi sapertos kitu dibayar ku Pamaké atanapi tina dana anu ditransferkeun ka Pamaké paduli mana Partai anu ngagagas pamayaran éta.

3.4. Akun Pribadi Pamaké dikredit ku:

3.4.1. Dana éta dikredit ku Pamaké atanapi Klién atanapi jalma katilu mana waé kana rekening bank Kontraktor ku salah sahiji cara anu ditetepkeun dina Halaman Wéb Resmi.

Sadaya pamayaran ka Kontraktor kedah dilakukeun kalayan indikasi Akun Pribadi Pamaké.

Sadaya pamayaran anu dilakukeun ka Kontraktor ku Klién atanapi saha waé jalma katilu kana Akun Pribadi Pamaké bakal dianggap salaku pamayaran anu dilakukeun ku Pamaké. Hubungan antara Pamaké sareng Klién henteu diatur ku Pasatujuan, henteu dikawasa atanapi diverifikasi ku Kontraktor ku sabab éta Pamaké tanggung jawab sadayana pikeun mastikeun dasar anu cekap sareng sah pikeun konduksi pamayaran sapertos ku Klién atanapi jalma katilu sanés pikeun Pribadi Pamaké Repenishment akun.

Dina kaayaan naon waé Kontraktor moal tanggung jawab sacara finansial sateuacan Klién atanapi jalma katilu anu mayar ka Kontraktor pikeun Akun Pribadi Pamaké anu kiridit, khususna, tapi sanés salaku watesanna maka Kontraktor henteu ditumpukeun dina kawajiban balikkeun dana ka Klién atanapi jalma katilu mana waé, atanapi pikeun ngumpulkeun minat kana dana anu dibayar atanapi anu sanés.

3.4.2. Akun Pribadi Pamaké dikredit pikeun pariwara jalma katilu dina situs internét tina Klién. Jumlah pembayaran sapertos ditangtukeun ku Selection.

3.5. Akun Pribadi Pamaké didaptarkeun:

3.5.1. Upami Pilihan anu peryogi pamayaran dipénta;

3.5.2. Bisi Pangguna peryogi ngabalikeun duit (para. 3.7. Ieu);

3.5.3. Dina hal panempatan iklan Klién dina Formulir Aplikasi na dina halaman wéb jalma katilu. Jumlah pamayaran sapertos diitung dina dasar Pamilihan.

3.6. Para Pihak mastikeun pamahamanna yén hasil Pamilihan nunjukkeun kabeneran anu paling tepat tina Formulir Aplikasi dina Iklan sababaraha Klién kana Formulir Aplikasi dina Publikasi Klién sanés anu ditangtukeun ku Parangkat Lunak. Dina debiting atanapi kiridit Akun Pribadi Pamaké jumlah anu diurus ditangtoskeun ku hasil Pilihan kalebet pangurangan sareng komisi anu ditampi ku jalma anu ngalakukeun fungsi panganteur dina panempatan iklan dina jumlah anu ditangtukeun ku jalma sapertos kitu. Jalma sapertos kitu tiasa janten Pamaké Parangkat Lunak sanés sareng Kliénna, Kontraktor.

3.7. Disayogikeun yén kasaimbangan Akun Pribadi Pamaké positip sareng ngaleuwihan jumlah ditarikna Minimal Pamaké berhak pikeun nyungkeun Kontraktor pikeun ngabalikeun dana anjeunna dina jumlah anu sami atanapi ngaleuwihan jumlah ditarikna Minimal. Dina hal ieu Akun Pribadi Pamaké didaptarkeun dina jumlah anu dipénta ku Pamaké pikeun ngabalikeun duit ti waktos Kontraktor nampi pamundut ngabalikeun duit Pamaké.

Pamundut Pembayaran Balik dikirimkeun ti Akun Pamaké dina Halaman Wéb Resmi. Pamundut dianggap ditampi ku Kontraktor nalika sadaya data anu diperyogikeun pikeun pengembalian dana sareng nyatakeun dina Halaman Wéb Resmi disayogikeun ku Pamaké sareng dikonfirmasi ku Pamaké ku cara ditetepkeun dina Halaman Wéb Resmi.

Pengembalian dana bakal direngsekeun ku Kontraktor dina waktos 30 (tilu puluh) dinten ti tanggal pamundut pangguna nampi.

3.8. Para Pihak satuju yén data Perangkat Lunak mangrupikeun hiji-hijina alat anu ditangtoskeun pikeun nangtoskeun jumlah dana anu tunduk kana kiridit atanapi kiridit ka / tina Akun Pribadi Pamaké. Kontraktor kedah nganggo jasa notaris atanapi jalma anu dipercaya deui pikeun ngarékam sareng (atanapi) mastikeun data sapertos dina momen anu parantos ditangtukeun pikeun ngarengsekeun paséa atanapi henteu satuju sareng Pamaké. Upami jalma sapertos kitu ditujukeun panyingkepan data ka jalma ieu moal dianggap ngalanggar Pasatujuan atanapi kawajiban anu sanés tina Pamaké pikeun mastikeun rahasia informasi.





4. Kualitas Layanan

4.1. Para Pihak satuju yén dina Pasatujuan éta Layanan disayogikeun dina kaayaan "sapertos", sareng Kontraktor moal nanggungjawaban kanggo patuh mutu Layanan, ogé Kontraktor moal nanggungjawaban kana kalainan dina rendering Jasa, gangguan samentawis dina operasi Software atanapi kurang aksés kana Halaman Wéb Resmi paduli alesan pikeun henteu teratur ieu, gangguan atanapi kurang aksés.

4.2. Sanaos dibekelan para. 4.1. ieu Kontraktor wajib ngalakukeun sagala usaha pikeun mastikeun penyediaan Layanan 24 jam 7 dinten saminggu. Dina kabutuhan pikeun ngeureunkeun penyediaan Layanan pikeun ngalaksanakeun padamelan atanapi ningkatkeun Perangkat Lunak, Situs Wéb Resmi atanapi alesan sanés karakter téknis atanapi administrasi Kontraktor hoyong pisan ngeureunkeun penyediaan Layanan saatos béwara awal ngeunaan Pamaké ku cara anu aya .

4.3. Pangguna wajib alamat jasa dukungan téknis dina Halaman Wéb Resmi atanapi ku ngirimkeun pamundut ka Kontraktor salami sadaya masa validitas Perjanjian. Sadaya pitunjuk atanapi pamundut Pamaké kana jasa dukungan téknis kedah dikintunkeun ti bagian khusus Halaman Wéb Resmi kalayan nganggo Akun atanapi ngalangkungan email anu dikonfirmasi ku Pamaké sakumaha anu dipiboga sareng dikokolakeun ku Pamaké. Dina kasus sapertos kitu Kontraktor moal nanggungjawaban kanggo dijalankeunnana instruksi anu ditampi ku jasa dukungan téknis tina email sapertos khususna upami engké netepkeun yén paréntah henteu acan dikirim ku Pamaké atanapi ngalawan kahoyong Pangguna anu saleresna.

4.4. Kontraktor nolak tanggung jawab naon waé ngeunaan kualitas, kaamanan atanapi reliabilitas Layanan, Pamaké mastikeun yén anjeunna sadar sareng nampi panolakan ieu. Kontraktor henteu nyayogikeun jaminan langsung atanapi janji anu aya hubunganana sareng kualitas, kaamanan sareng reliabilitas Layanan. Kontraktor nolak sadaya jaminan sareng déklarasi anu tersirat kalebet antar alia jaminan naon waé ngeunaan kaperdagangan, pakait sareng tujuan naon waé, hak milik, akurasi data sareng henteu ngalanggar hak. Upami Pamaké henteu wareg ku Layanan, Pamaké ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun konsumsi Layanan sareng ngabubarkeun Perjanjian saluyu sareng para.12.2. ieu, sareng pembubaran sapertos kitu mangrupikeun hiji-hijina cara khusus pikeun panangtayungan hukum pikeun Pangguna.





5. Data sareng Rahasia

5.1. Kontraktor wajib ngumpulkeun, nganggona, nyimpen sareng ngirimkeun data ngeunaan Pamaké sareng Klién salami sadaya istilah validitas Perjanjian sareng ngagunakeun, nyimpen sareng ngirimkeun data ngeunaan Pamaké sareng Klién saatos ditetepkeun dina Pasatujuan saluyu sareng Privasi Kawijakan.

Saatos nyimpulkeun Pasatujuan Pamaké nyayogikeun Kontraktor na perjanjian lengkep sareng tanpa syarat pikeun ngumpulkeun, nganggona, nyimpen sareng ngirimkeun data ngeunaan Pamaké.

5.2. Pamaké wajib maca sacara ati-ati sareng nganalisis sakabéh téks Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sateuacan panggunaan Layanan, sedengkeun Kawijakan Privasi mangrupikeun bagian anu teu kapisah tina Pasatujuan sareng ngatur pamrosésan sadaya data anu ditampi ku Kontraktor (kalebet data pribadi).

5.3. Pamaké mastikeun yén Klién diajar sacara ati-ati sareng maca téks lengkep Kawijakan Privasi sateuacan dianggo Layanan. Kontraktor moal nanggungjawaban kana Klién ngeunaan ngumpulkeun, pamakean, panyimpenan sareng pangiriman data dina Klién.

Sateuacan nyayogikeun kasempetan kanggo nganggo Parangkat Lunak ka Klién, Pamaké kedah nampi perjanjian lengkep sareng tanpa sarat Klién yén Kontraktor bakal ngumpulkeun, nganggo, nyimpen sareng ngirimkeun inpormasi ngeunaan Klién.

5.4. Sadaya inpormasi ngeunaan Kontraktor, Jasa, Parangkat Lunak sareng Halaman Wéb Resmi anu janten dikenal ku Klién dianggap rahasia. Pamaké wajib nyingkahan panyingkepan data rahasia ka jalma katilu kalebet teu kaasup penyediaan data sapertos kitu ka Klién dina jumlah anu wajar sareng cekap pikeun mastikeun aksésna kana Software.





6. Non-kompetisi

6.1. Kontraktor kedah nyegah kagiatan naon waé anu ditujukeun pikeun bersaing sareng Pamaké sateuacan Klién nalika nyayogikeun Klién jasa anu sami sareng anu dilakukeun ka Klién ku Pamaké.

Nanging, henteu aya dina Pasatujuan anu bakal ditafsirkeun salaku ngalarang Kontraktor pikeun asup kana hiji Pasatujuan, mirip atanapi sacara substansial sami sareng Perjanjian anu dipasihkeun sareng jalma anu Klién.





7. Aplikasi ku Pamaké

7.1. Sadaya aplikasi, alamat sareng kaputusan Pamaké ngeunaan amandemen urutan penyediaan Layanan anu disayogikeun amandemen sapertos kitu diidinan dilaksanakeun ngalangkungan Akun pangguna sareng bagian-bagian sareng lapangan anu aya dina Halaman Wéb Resmi.

7.2. Pamaké wajib cicingeun sareng nyingkahan ngaleupaskeun data idéntifikasi anu dianggo pikeun manajemén Akun ka jalma katilu mana waé. Sadaya tindakan anu dilakukeun ngalangkungan Akun Pamaké diaku dilakukeun ku Pamaké atanapi jalma anu sah diidinan ku Pamaké, khususna upami tindakan sapertos kitu ngabutuhkeun debiting Akun Pribadi Pamaké atanapi biaya tambahan atanapi anu teu disangka-sangka.





8. Watesan Tanggung Jawab Kontraktor

8.1. Para Pihak sapuk yén tanggung jawab hukum Kontraktor diwatesan sapertos kieu: boh Kontraktor, atanapi perusahaan afiliasi, cabang, pagawé, shareholder, supplier, direksi atanapi jalma sanés anu nyambung ka Kontraktor wajib nanggung tanggung jawab babarengan pikeun ieu: a) rugi di luhur jumlahna sami sareng dua kali lipat tina pembayaran pangénggalna pikeun pangguna; b) karugian khusus, teu kahaja, teu langsung, teladan atanapi salajengna, kaleungitan kamungkinan panggunaan, kaleungitan kauntungan atanapi kaleungitan data atanapi kauntungan perkawis Pamaké, Klién atanapi pihak katilu mana waé akibat tina jasa Palayanan. Watesan tanggung jawab sapertos kitu mangrupikeun salah sahiji pondasi Perjanjian anu dicindekkeun antara Kontraktor sareng Pamaké, dina henteuna Perjanjian éta moal dicindekkeun atanapi kaayaan pikeun penyediaan Layanan bakal béda.

Watesan tanggungan anu ditetepkeun kedah dilarapkeun paduli kanyataan yén

1) keluhan diajukeun saluyu sareng Pasatujuan, pelanggaran sipil, kalakuan hukum atanapi opini légal anu sanés;

2) Kontraktor sadar atanapi kedah sadar kana kamungkinan karugian sapertos kitu;

3) pangobatan légal terbatas anu ditetepkeun dina bagian anu parantos gagal tujuan pentingna.

8.2. Disayogikeun yén skala watesan liabilitas ditetepkeun dina para. 8.1. ieu ngaleuwihan skala minimal tina watesan tanggung jawab anu ditangtukeun ku panerapan anu berlaku, skala minimal tina watesan tanggungan anu ditangtukeun ku panerapan anu berlaku bakal nempatan.

8.3. Kontraktor moal dipertanggungjawabkeun pikeun panggunaan atanapi nyayogikeun inpormasi anu henteu cekap dina pendaptaran dina Halaman Wéb Resmi, sareng upami kanyataan sapertos inpormasi anu teu cekap didamel, Kontraktor ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun jasa. Batasan tanggung jawab anu kasebut di luhur tina Kontraktor kedah diperpanjang ka jalma anu nyayogikeun inpormasi anu henteu nyukupan, ogé ka jalma anu data na disayogikeun (tanggungan sateuacan jalma sapertos éta dicekel ku jalma anu nyayogikeun inpormasi ngeunaan jalma séjén).





9. Tanggung jawab ti Pamaké

9.1. Pamaké wajib nanggung tanggung jawab lengkep sareng teu aya watesna pikeun ngajalankeun kawajiban dina Pasatujuan kalebet tanggungan pikeun:

a.comluyu sareng Aturan Palayanan sareng Kebijakan Privasi;

b. nyandak perhatian Klién ngeunaan Aturan Palayanan sareng Sarat jeung Kaayaan Rahasia sareng patuh kana Aturan Palayanan sareng Kebijakan Privasi;

c. palaksanaan pembayaran dina urutan anu dieusian dina Pasatujuan;

d. mandiri sareng lengkep ngalaksanakeun pamayaran sareng Klién;

e. kagiatan anu teu dieusian dina Perjanjian tapi tiasa nyababkeun karusakan dina reputasi bisnis Kontraktor atanapi ngalanggar kaayaan bisnis Kontraktor.

f. karuksakan atanapi karugian anu ditanggung ka Kontraktor upami aranjeunna langsung atanapi henteu langsung hubungan sareng tindakan atanapi tindakan ti Pamaké, atanapi kagagalan nurut kana kawajiban langsung atanapi tersirat na.





10. Maksakeun majeure

10.1. Para Pihak dibebaskeun tina tanggungan pikeun parsial atanapi gagalna ngalaksanakeun kawajibanna dina Pasatujuan anu disayogikeun ku kagagalan sapertos dihasilkeun tina halangan anu luar biasa anu lumangsung saatos Perjanjian parantos réngsé. Halangan sapertos alam anu luar biasa kalebet sacara éksklusif kajadian di luar kendali Partai sareng Partai henteu tanggel waler pikeun munculna aranjeunna, atanapi henteu tiasa nyingkahan atanapi ngungkulanana, khususna banjir, kahuruan, lini, letusan vulkanik, tsunami, kacilakaan antropogenik alam, panarajangan nasional, perjanjian internasional anu ngalarang operasi tunduk kana implementasi dina kerangka Perjangjian, tindakan (inaction) lembaga nagara sareng (atanapi) pejabat nagara, kagiatan ilegal jalma katilu. Kaayaan ngaleungitkeun tanggung jawab ti Partéi kalebet peraturan pamaréntahan atanapi katetepan lembaga nagara anu ngajantenkeun patuh kana kawajiban ku Para Pihak teu mungkin.

10.2. Partai ngaganggu halangan anu luar biasa wajib ngawartosan ka Partai sanésna dina nyeratna dina waktos 5 dinten sapertos halangan alam anu luar biasa sareng ngabuktikeun na munculna sareng dokumén resmi ruang komérsial sareng industri anu relevan atanapi lembaga anu kompeten sanés anu aya hubunganana.

10.3. Disayogikeun yén salah sahiji anu kasebut di luhur dina para. 10.1 tina hal ieu sacara langsung mangaruhan kana nohonan kawajiban dina jangka waktu anu ditangtoskeun anu ditetepkeun dina Pasatujuan istilah anu ditetepkeun bakal ditunda sacara sah kanggo jangka waktu validitas tindakan anu aya hubunganana.





11. Hukum anu Berlaku sareng Resolusi Sengketa

11.1. Dina perjangjian Para Pihak hukum anu berlaku janten hukum Inggris sareng éta bakal diterapkeun ngeunaan:

a. Pasatujuan, kaabsahanana, amandemen sareng pengakhiran;

b. Kawajiban Para Pihak anu ditetepkeun ku Pasatujuan, ogé anu sacara langsung henteu disebatkeun dina Perjanjian tapi nyambung sareng éta sareng dianggap aya hubunganana sareng palaksanaan Perjanjian;

c. Pertentangan sareng perselisihan Para Pihak anu aya hubunganana sareng ngajalankeun perjanjian.

11.2. Para Pihak kedah ngarobih pikeun méréskeun kaayaan teu satuju deui ku negosiasi sareng akur. Nanging, janten teu mungkin, dina prakarsa gugatan sengketa naon waé anu bakal diajukeun pikeun dibéréskeun ka Pengadilan Arbitrase Internasional di Kamar Dagang sareng Industri Bélarus.





12. Validitas sareng Penghentian Awal perjanjian

12.1. Perjangjian ieu diberlakukeun ti tanggal panandatanganan sareng janten sah dugi ka tanggal pengakhiranna saluyu sareng prosedur anu parantos ditangtoskeun dina para. 12.2 - 12.4 ieu.

12.2. Pangguna ngagaduhan hak pikeun nampik ngajalankeun Perjanjian sareng nganggo Layanan saatos béja Kontraktor.

Upami Pamaké mundur tina Pasatujuan bari kasaimbangan Akun Pribadi na positip, Pamaké wajib nyungkeun artos ngabalikeun duit tina Kontraktor. Ngabalikeun duit bakal dilaksanakeun saluyu sareng prosedur anu ditetepkeun dina para. 3.7. ieu, sedengkeun perjanjian éta bakal dianggap leyur tina momen urus pamulangan ka Pamaké ku Kontraktor.

12.3. Kontraktor ngabogaan hak pikeun mundur tina Perjanjian iraha waé saatos béwara ti Pamaké, upami aya:

a. Pamaké ngalanggar kaayaan Perjanjian, Kawijakan Privasi atanapi Aturan Palayanan;

b. Kalakuan atanapi henteu laksanakeun Pamaké nyababkeun karusakan atanapi karugian dina Kontraktor, Klién, Pamaké anu sanés atanapi klien ti pangguna sanés;

c. Pamaké ngalanggar sarat dina henteu-panyingkepan data rahasia anu ditetepkeun dina Pasatujuan.

Disayogikeun yén Kontraktor mundur tina Pasatujuan dina kaayaan anu ditetepkeun dina para. 1 ieu,

a. Kontraktor ngabogaan hak pikeun nyegah tina ngabalikeun duit ka Pamaké jumlah dina Akun Pribadi na. Jumlah ieu bakal diaku salaku hukuman anu ditahan ku Kontraktor pikeun ngalanggar kawajiban masing-masing Pamaké.

b. Perjanjian bakal dianggap diakhiri ti tanggal Kontraktor ngabéjaan ka Pangguna ngeunaan ditarikna tina Pasatujuan ku cara naon waé anu ditetepkeun dina para. 13.4 ieu.

12.4. Kontraktor ngagaduhan hak iraha waé pikeun mundur tina Pasatujuan saatos béwara ngeunaan Pamaké, kalebet kasus nalika ditarikna sapertos kitu henteu aya hubunganana sareng pelanggaran anu dilakukeun ku Pamaké. Upami Kontraktor mundur tina Pasatujuan saluyu sareng kaayaanana anu ditetepkeun dina paragrap anu ditetepkeun di dieu sareng Rekening Pribadi Pamaké positip, Kontraktor kedah nyayogikeun Pamaké ku pengembalian dana dina waktos 30 (tilu puluh) dinten ti dinten ditarikna ti Pasatujuan dina jumlah anu sami sareng jumlah dina Rekening Pribadi Pamaké, sareng Perjanjian dianggap dianggap diakhiri ti saat pengembalian dana ditransferkeun ka Pamaké.





13.1. Ukuran Umum

13.1. Para Pihak sapuk yén Pasatujuan aya dina bentuk anu ditangtoskeun sareng ngagaduhan pangaruh légal pikeun Para Pihak:

a. Pasatujuan disimpulkeun ku Para Pihak ku cara tukeur salinan Perjanjian, kalebet versi anu dipindai tina dokuméntasi anu ditandatanganan ku perwakilan Partai anu sah ogé upami salinan sapertos dikirim ku email;

b. sagala kamungkinan amandemen sareng tambahan kana Pasatujuan disusun dina urutan anu mirip sareng prosedur dina para. a. ieu;

c. sadaya dokuméntasi anu aya hubunganana sareng palaksanaan Perjanjian kalebet serat, béwara, tagihan sareng sajabana dikirim ku email dina bentuk dokumén anu dipindai anu ditandatanganan ku jalma anu berwenang.

13.2. Kawijakan Privasi sareng Aturan Pelayanan mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina Pasatujuan.

Ku nuliskeun Pasatujuan éta Pamaké negeskeun patuh na kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sareng Aturan Palayanan sareng ngakuan yén Kawijakan Privasi sareng Aturan Palayanan ngariung ka Pangguna.

Pangguna mastikeun sareng satuju yén Kontraktor ngagaduhan hak pikeun sacara mandiri sareng sacara sepihak ngarobih sareng (atanapi) ngarobih Aturan Palayanan sareng (atanapi) Kawijakan Privasi. Kontraktor ngabéjaan Pamaké ngeunaan robahan atanapi amandemen sapertos kitu. Upami Pamaké terus nganggo Layanan saatos béja éta, éta bakal diakui salaku idin kana perobihan sareng (atanapi) amandemen Aturan Palayanan sareng (atanapi) Kawijakan Privasi

13.3. Kontraktor ngabogaan hak pikeun ngarobih nami domain tina Halaman Wéb Resmi atanapi ngarobih Halaman Wéb Resmi. Kontraktor wajib ngabéjaan ka Pangguna ngeunaan parobihan anu dicarioskeun sareng ngalakukeun sagala léngkah anu mungkin pikeun ngaminimalkeun gangguan dina penyediaan Layanan.

13.4. Bewara Kontraktor Naon waé pikeun Pangguna bakal dianggap ditangtoskeun upami:

a. éta dikirim ka Pangguna dina alamat email pang anyarna anu dipikanyaho ku Kontraktor.

b. éta dikirim ka Pamaké sacara tulisan dina alamat pang anyarna anu dipikanyaho ku Kontraktor.

c. éta diterbitkeun ku Kontraktor dina Halaman Wéb Resmi.

d. éta dikirimkeun ka Pamaké pribadi.

Pamaké sacara pribadi sacara rutin bakal ngariksa inpormasi anu dipedalkeun dina Halaman Wéb Resmi pikeun kasadiaan bewara ku Kontraktor (khususna bewara anu mungkin ngeunaan amandemen Aturan Palayanan atanapi Kawijakan Privasi) sareng ngenalkeun eusi béwara éta.

Pamaké wajib mastikeun resi susuratan dina alamat pos anu disayogikeun ka Kontraktor ku Pamaké.

Pamaké wajib mastikeun resi susuratan email dina alamat email anu disayogikeun ka Kontraktor ku Pamaké.