Iklan Bangkong

Tentang Kami

FroggyAds Raja Lalu Lintas

Kami hiji tim (Pendiri Iklan sareng veteran téknologi Ad). Aranjeunna terang naon anu penting sareng naon anu diperyogikeun. Tim kami réngsé sareng inovator ngora sareng lulusan multikultural. Aranjeunna mawa kagancangan, panasaran, sareng tanpa henti nangtang perusahaan dina naon anu dilakukeun. Janten urang tetep gancang dina adaptasi sareng lingkungan anu gancang ngarobah urang. Kami tim (Pendiri Iklan sareng veteran téknologi Ad). Aranjeunna terang naon anu penting sareng naon anu diperyogikeun. Tim kami réngsé sareng inovator ngora sareng lulusan multikultural. Aranjeunna mawa kagancangan, panasaran, sareng tanpa henti nangtang perusahaan dina naon anu dilakukeun. Janten urang tetep gancang dina adaptasi sareng lingkungan anu gancang ngarobah urang.

Saha Urang Dupi

FroggyAds.com mangrupikeun platform Pelayanan Iklan Mésér sadaya-dina-hiji anu nawiskeun sadayana Ngalayanan Ad, pangiklan, sareng apiliasi kedah ngajalankeun bisnis pamasaran digital anu suksés. FroggyAds.com mangrupikeun téknologi anu pangsaéna ngagabungkeun tahap pameseran otomatis sareng kontrol nyata. Janten organisasi spesialis susunan iklan terkemuka, kami ngabantosan klien kami kéngingkeun kualitas anu paling pikaheraneun pikeun sumber média maju na. Kalayan bantosanna iklan anu épisién pisan sareng sampurna dipersonalisasi tiasa dikirimkeun kana sajumlah layar sareng gadget. Janten organisasi téknis urang nyumponan kabutuhan sareng kabutuhan klien kami grup kami teras-terasan narékahan pikeun kasampurnaan, kecemerlangan sareng paningkatan. Mangrupikeun kamakmuran klien kami anu ngajalankeun bisnis urang. Émut tujuan akhir pikeun kéngingkeun hasil pariwara anu hébat, kami nyayogikeun panganteur anu saderhana sareng intuitif pikeun palanggan supados tiasa ngajalankeun, nganalisis sareng ngendalikeun kampanye na dina jaringan kami.

Sistem Kami

Platform Pelayanan Iklan FroggyAds.com diwangun pikeun nekenkeun kaamanan sareng masihan rohangan bisnis anjeun tumuh. Teu aya wates jumlah klien anjeun tiasa nambihan kana sistem, ngajantenkeun FroggyAds.com mangrupikeun pilihan anu gampang sareng terjangkau pikeun skala usaha iklan anjeun. Sistem kami nganggo jasa anti panipuan sareng aman brand pihak ka 3 pikeun ngajaga sadaya mitra di FroggyAds.com dijaga, sareng bursa média iklan inovatif sareng indéks kualitas lalu lintas ngajaga klien kami payuneun kurva.

Misi urang

Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun skala usaha anjeun, sareng ngajalankeun bisnis iklan digital anjeun kalayan épéktip. FroggyAds.com didedikasikan pikeun nyayogikeun platform anu aman sareng dipercaya dimana pangiklan, afiliasi, sareng Ad Serving tiasa mésér sareng ngajual lalu lintas-gratis sareng kalayan gampang.

Company kami

FroggyAds.com didamel ku perusahaan induk kami, Platform Inc. Platform parantos nanem modal langkung sajuta dolar ti saprak 2013 kanggo ngembangkeun platform anu dihijikeun, jelas, sareng gampang dianggo. FroggyAds.com diciptakeun pikeun nawiskeun sadayana anu peryogi ku Pelayanan Iklan: data real-time, optimisasi gampang, patalimarga skor-kualitas, sareng pilihan nargétkeun dina panyungsi asli, tampilan, popup, mobile, video, sareng wéb. FroggyAds.com kantor pusatna di Aarhus, Dénmark.
skala usaha anjeun
panggung
iklan pangsaéna
Di damel di

FroggyAds

Kami resep kerja keras pikeun méréskeun masalah. Kami ngalakukeun naon waé anu diperlukeun pikeun ngabéréskeun padamelan. Kami terang hiji parusahaan ngan ukur kuat sapertos jalma-jalma anu damel di dinya, naha kami tetep waspada pikeun anu paling gairah anu kersa masihan 100% na.

Kami terang hiji parusahaan ngan ukur kuat sapertos jalma-jalma anu damel di dinya, naha kami tetep waspada pikeun anu paling gairah anu kersa masihan 100% na.

patalimarga murah

Copyright FROGGY ADS 2020. Sadaya Hak ditangtayungan