Iklan Bangkong

advertisers

JASA DIRI IKLAN IKLAN PALING GAMPANG INDUSTRI

Solusi programmatis anu paling kuat sareng holistik anu aya ayeuna. Iklan Froggy Hadir Jaringan Iklan Online Pangsaéna

Platform ngahijikeun sadayana investasi digital anjeun dina hiji sistem pikeun ningkatkeun kinerja,

ngamaksimalkeun produktivitas tim, sareng ngaoptimalkeun hasilna.
Platform Pangiklan Pendaptaran

Kengingkeun kontrol mutlak sareng atur kampanye anjeun kalayan gampang nganggo platform iklan mandiri pikeun pangiklan!

Rébuan pemasar afiliasi, pamekar seluler sareng perusahaan online parantos nganggo FroggyAds.com pikeun ngajalankeun lalu lintas, kéngingkeun ngawujud sareng ningkatkeun penjualan.

Modél bisnis CPC, CPV sareng CPM FroggyAds.com, diwanohkeun pikeun naékkeun ROI anjeun. Mayar ngan ukur kesan nyata ku jalma asli sareng ngandelkeun laba atas investasi anu nyata. Dumasar ukur tina tayangan anu tiasa ditingali, iklan anjeun kedah ditingalikeun ka pangguna akhir pikeun diitung. Ieu waktos pikeun akuntabilitas sareng prakték bisnis anu langkung saé sareng FroggyAds.com ngarah jalan pikeun ngabina akuntabilitas sahingga nganteurkeun premium, patalimarga anu ditargétkeun kalayan tepat anu ngarobah pikeun anjeun. Poé mayar tayangan buta parantos réngsé. Transparansi sareng paparan anu langkung berharga nyaéta anu dikirimkeun FroggyAds.com.

Kalayan sababaraha format iklan Iklan Froggy mangrupikeun platform iklan konversi online anu pangsaéna

Hayu Froggy Ads Network ngabantosan anjeun nyandak bisnis anjeun ka tingkat salajengna.

Asup Ayeuna
Diwangun Pikeun

sukses

Targeting Optimal sareng Metrik Canggih: ngahontal demografi anu dipikahoyong iraha sareng kumaha anu anjeun pikahoyong kalayan métrik padet sareng transparan dina ujung jari anjeun. FroggyAds.com nyayogikeun alat pikeun kasuksesan sareng pamer kalenturan anu diperyogikeun pikeun nyumponan paménta unik ti mitra kami.

jaringan iklan
jaringan iklan pangsaéna
Kontrol Anjeun

CPC, CPV sareng CPM Ads

BPK, CPV sareng CPM sanés kecap konci, éta mangrupikeun cara anu énggal sareng pasti pikeun ngabédakeun nilai nyata iklan dina situs. Ical dinten-dinten pangiklan ditagihkeun pikeun iklan anu henteu pernah katingali, BPK, CPV sareng tingkat CPM lapangan maén sareng sadayana ngéléhkeun. Pangiklan dijamin mayar ngan ukur iklan anu ditingali, langsung ningkatkeun ROI poténsialna. Penerbit ngasilkeun langkung seueur pikeun zona iklanna sabab janten langkung berharga nalika ngalaksanakeun sah.

Naekeun Anjeun

ROI

FroggyAds.com ngajual lalu lintas PREMIUM anu dioptimalkeun pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas kampanye. Janten bagian tina jaringan kami ngamungkinkeun pangiklan sareng penerbit kasempetan pikeun ngahontal tingkat kasuksésan anu anyar.

Naekeun Roi anjeun Kalayan Iklan
Pangimeutan Panipuan Lalu Lintir Dibayar
Mayar Kanggo

Lalu Lintas Gampang

Deteksi aman-panipuan mangrupikeun hal anu kami paduli sanés ngan ukur pikeun kabutuhan lalu lintas anjeun, tapi ogé dana anu anjeun kirimkeun pikeun jalan! Kami gaduh cara anu merenah pikeun mayar ngalangkungan WebMoney, Kartu Kredit, PayPal atanapi Pembayaran Kawat Bank.

Naha Palayanan diri?

Milarian kauntungan anu dianggo via platform mésér média mandiri

Kampanye Iklan Hiji Pencét

kesederhanaan

Ngajalankeun kampanye dina sababaraha menit nganggo pembina kampanye intuitif sareng estimator patalimarga kami.

Kontrol Pemirsa Anjeun

pangawasan

Saluyukeun tawaran, anggaran, jadwal sareng nargétkeun iraha waé.

Analisis Gampang Manajemén

transparansi

Nganalisis hasil kampanye anjeun sareng kéngingkeun wawasan anu penting pikeun nyandak kaputusan anu didorong ku data.

Daptar

Ngahontal Pemirsa Global Dina Situs Top

Platform Pariwara Kinerja. Langkung 3.000.000 konvérsi ditepikeun

195 +

Nagara Anu Ditutupan Di Seluruh Dunya

13+ Milyar

Masehi Impresi Sapopoé

250k

Loka Penerbit Premium

Copyright FROGGY ADS 2020. Sadaya Hak ditangtayungan