Balik deui ka froggyads.com


KLIK DIDIEU KANGGO PERUBAHAN KONSENSI PRIVASI Anjeun


DASAR PANGGILAN EZOIC SERVICE
froggyads.com ("Website") ngagunakeun téknologi pihak katilu anu disebat Ezoic.

MAKLUMAT TENTANG ORGANISASI KAMI sareng WEBSITE

Ezoic komitmen pikeun ngajaga privasi anjeun. Kami ukur bakal nganggo inpormasi anu urang kumpulkeun sacara hukum luyu sareng Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) (Peraturan (EU) 2016/679).

Kegiatan poko Ezoic nyaéta:

  • Analisis halaman wéb
  • Personalization situs wéb
  • website hosting

Kawijakan privasi kami nyertakeun Ezoic Inc., Ezoic Limited sareng Website ieu:

Ezoic Inc.

6023 Inovasi Jalan, Carlsbad, California, Amérika Serikat

Ezoic Terbatas

Pusat Desain Kalér, Abbott's Hill, Gateshead, NE8 3DF Inggris

DATA

Dina raraga nyayogikeun produk sareng jasa kami sareng dukungan anu aya hubunganana, perlu pikeun Ezoic mindahkeun data pribadi anjeun di luar Uni Éropa. Bisi sapertos kitu, data controller pikeun data ieu pikeun warga EU nyaéta Ezoic Inc. anu ngagaduhan kantor anu didaptarkeun di 6023 Innovation Way, Carlsbad, California, Amérika Serikat. Sadaya patarosan ngeunaan pamundut ngeunaan ngolah data tiasa janten alamat kana data@ezoic.com

MENYEMBARKAN VISITOR DENGAN AKSES ANTARI

Upami anjeun henteu satuju kana koleksi sapertos kitu, anjeun tiasa ngaksés situs wéb ieu tanpa nyebarkeun data pribadi anjeun.

KOLEKSI AUTOMATIK INFORMATION

Ezoic nyatakeun data ngeunaan individu sareng patalimarga kana halaman wéb ieu. Ezoic mangrupikeun agén kawates halaman wéb ieu (sareng kontrol data dina kontéks Uni Éropa) pikeun tujuan nyayogikeun data Internet sareng jasa optimasi. Ezoic tiasa nganggo data ieu pikeun ningkatkeun layananna atanapi ngaktipkeun jasa sanésna (upamana, ngagunakeun log lalu lintas pengunjung atanapi data anu dipasang ngalangkungan jasa pikeun ningkatkeun optimalisasi halaman wéb anu sanés).

Inpo pribadi

Ezoic tiasa ngumpulkeun inpormasi pribadi sapertos anu didefinisikeun dina GDPR (sapertos alamat IP sareng id unik dina cookie) ngeunaan sémah ka situs wéb anjeun pikeun tujuan statistik, analytics sareng personalization. Salaku tambahan, Ezoic damel sareng seueur pihak katilu pikeun ngumpulkeun sareng neundeun data sareng penyediaan analitis sareng jasa iklan.

Anggo Inpormasi Pribadi

Tujuan / Aktivitas Jenis (s) Data Dasar anu sah pikeun ngolah
 Pikeun ningkatkeun pangalaman pamaké
  •  Identity
  • teknis
  • pamakéan
 Inpormasi anjeun ngabantuan kami pikeun masihan anjeun pangalaman anu langkung saé, efisien dina situs wéb ieu anu tiasa ngarobih kumaha anjeun atanapi anu sanés ngabales kontén sareng iklan dina situs web ieu atanapi sanésna.
 Pikeun ningkatkeun kamampuan ad
  •  Identity
  • teknis
  • pamakéan
 Inpormasi anjeun ngabantuan kami ngaoptimalkeun panempatan, ukuran, waktos sareng jumlah iklan anu ditampilkeun ka anjeun. Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun kaputusan pinter anu ngabantosan juragan wéb ieu nampi artos tapi ngirangan gangguan iklan kana pangalaman anjeun.
 Pikeun ningkatkeun nyiptakeun eusi
  •  Identity
  • teknis
  • pamakéan
 Inpormasi anjeun ngabantuan urang diajar naon eusi anu anjeun pikahoyong sareng dinikmati sareng, gaya eusi anu anjeun pikahoyong sareng naon anu anjeun paling sukukeun. Ieu ngabantuan kami ngahasilkeun langkung seueur eusi sareng fitur anu anjeun resep.
 Pikeun ningkatkeun kamampuan wéb
  •  Identity
  • teknis
  • pamakéan
 Inpormasi anjeun ngabantuan kami ngukur sababaraha sukatan kinerja ngeunaan situs kami, sapertos kacepetan situs, ku kituna urang tiasa ningkatkeun kinerja situs ieu.

 

PROSESING DATA DAN KONSEN

Urang bakal ngolah data kami kumpulkeun ngeunaan anjeun pikeun ningkatkeun operasi ieu sareng situs wéb sanésna. Inpormasi ieu ngabantuan urang nyandak kaputusan ngeunaan eusi naon anu ditunjukkeun, kumaha kudu diformat, jumlah, ukuran sareng panempatan iklan sareng kumaha kontén kudu dikirimkeun ka individu. Inpormasi ieu ogé dianggo pikeun nganalisis kinerja sareng ngalaporkeun.

USE LOGS APLIKASI

Pangladén urang otomatis ngarékam inpormasi ("Data Log Data") didamel ku anjeun ku ngagunakeun halaman wéb ieu. Data Log Data tiasa ngalebetkeun inpormasi sapertos alamat IP anjeun, jinis browser, sistem operasi, halaman wéb anu ngarujuk, halaman anu dilongok, lokasi, pamawa sélulér anjeun, alat sareng ID aplikasi, istilah teang, sareng inpormasi cookie. Urang ngagunakeun inpormasi ieu pikeun ngabiagnosis sareng ningkatkeun jasa kami. Kecuali anu dinyatakeun dina bagian (Data Retention), urang bakal ngahapus Data Log Data atanapi ngahapus naon baé akun identifiers, sapertos nami pangguna, alamat IP lengkep, atanapi alamat email, saatos 48 sasih.

DATA ingetan

Inpormasi pribadi anu urang kumpulkeun dipikagaduh pikeun henteu langkung lami ti pikeun nyayogikeun tujuan anu dinyatakeun dina bagian “PROSESING DATA AND KONSENT” di luhur atanapi kanggo jaman anu diperyogikeun sacara khusus ku hukum atanapi pangaturan yén Ezoic wajib nuturkeun. Data pribadi anu dianggo pikeun verifikasi sababaraha jinis jasa sapertos sertipikat SSL, pangmayaran, sareng tagihan bakal dipikagaduh sahenteuna 5 taun gumantung kana kelas produk atanapi jasa sareng tiasa dipikagaduh dina pormat fisik atanapi éléktronik. Sanaos anjeun nyuhunkeun ngahapus atanapi ngahapus data anjeun, urang tiasa ngajaga data pribadi anjeun dugi ka dipikabutuh sareng salami dipikabutuh pikeun kapentingan bisnis sah atanapi kinerja kawajiban kontrak. Saatos waktuna ingetan, Ezoic aman ngaleungitkeun atanapi henteu namina inpormasi pribadi anjeun pikeun nyegah kaleungitan, maling, nyalahgunakeun, atanapi aksés anu henteu sah.

KONTENSI / KUKAMATAN

Kami parantos ngalaksanakeun kawijakan kaamanan, aturan sareng cara téknis pikeun nangtayungan data pribadi anu kami gaduh dina kadali ti: aksés anu henteu diidinan anu henteu leres atanapi nyarios modifikasi anu henteu sah dina karusakan sacara haram atanapi karugian anu teu kahaja. Sadaya karyawan sareng pemproses data, anu ngagaduhan aksés, sareng dipatalikeun sareng ngolah data pribadi, wajib ngajantenkeun kerahasiaan data pribadi urang. Kami mastikeun data pribadi anjeun moal diungkabkeun ka lembaga Nagara sareng otoritas upami upami dibutuhkeun ku hukum atanapi Perda anu sanés

DATA AKSES & Hapus

Anjeun gaduh hak pikeun ningali inpormasi anu kami parantos kéngingkeun anjeun sareng nyuhunkeun ngahapus inpormasi pribadi anu urang mungkin gaduh. Anjeun tiasa nganggo alat lookup data ieu pikeun ngalengkepan tindakan ieu.

 

Di handap ieu daptar daptar cookies anu biasana disetél dina situs wéb ieu.

 

Di handap ieu daptar pamakean, téknis sareng ngaidentipikasi metrik anu biasana disimpen sareng diolah nalika anjeun nganggo website ieu

Inpormasi lokasi anjeun, kalebet nagara, nagara, kota, metro sareng kode pos
Kalurahan wéb anjeun kantos sateuacan situs web ieu
Jenis panyungsi anjeun nganggo sareng versi
Mérek sareng sistem operasi alat anjeun
Zona waktos anjeun sareng naon waktosna aya
Kaca naon dina situs ieu anu anjeun kunjungi
Cara anjeun berinteraksi sareng situs wéb ieu, kalebet waktosna waktosna, sabaraha ngagulung sareng gerak beurit anjeun
Ukuran layar alat anjeun sareng ukuran pangotektak dina layar éta
Naon kontén anu anjeun bagikeun dina halaman
Upami anjeun nyalin sareng témpél kontén dina situs wéb ieu
Naon iklan atanapi tautan anu anjeun kéngingkeun dugi ka halaman wéb ieu
Jinis sambungan internét anjeun nganggo sareng ISP atanapi panyayagi jasa anjeun
Sabaraha lami kanggo eusi halaman wéb ieu pikeun ditransferkeun kana panyungsi anjeun, muatkeun dina pangotéktak anjeun sareng pasang
Cuaca dimana anjeun ayeuna aya
Umur sareng gender Anjeun
Alamat IP anjeun
Id unik ku kituna urang tiasa ngenalan anjeun
Naon iklan anu anjeun klik

cookies

Daptar Vendor anu tiasa dianggo dina situs wéb ieu


Tujuanna Data

perlu
Cookies diperyogikeun ngabantuan ngajantenkeun situs web tiasa dianggo ku cara ngagampangkeun fungsi dasar sapertos navigasi halaman sareng aksés ka daérah anu aman dina wéb. Situs wéb tiasa fungsina leres tanpa cookies ieu.

Tanya
Cookies leuwih resep ngaktifkeun situs wéb pikeun émbaran inpormasi anu ngarobih cara situs wéb atanapi henteu resep, sapertos basa anu dipikaresep ku anjeun atanapi daérah anu aya.

statistik
Cookistik statistis ngabantosan pamilik situs web pikeun ngartos kumaha sémah berinteraksi sareng situs web ku cara ngumpulkeun sareng ngalaporkeun inpormasi sacara anonim.

Marketing
Cookies pamasaran dipaké pikeun ngalacak sémah nyilangan situs wéb. Niatna pikeun nampilkeun iklan anu relevan sareng pikaresepeun pikeun pangguna individu sareng ku kituna langkung berharga pikeun penerbit sareng pangiklan ti pihak katilu.

ngahubungan Us

Upami aya patalasan ngeunaan kabijakan privasi ieu atanapi anjeun badé nyarios tina daptar tina situs kami sareng jasa anjeun tiasa ngahubungi kami nganggo inpormasi di handap atanapi ku tulisan ka kami di:

2885 Sanford Ave
Grandville, MI 49418
AS

Ringkesan Panjaluk

Upami anjeun hoyong ningali kasimpulan tina pamundut pikeun terang inpormasi pangguna, paménta pikeun mupus inpormasi pangguna sareng pamundut pikeun milih-kaluar tina patuh ccpa anu ditampi ku bisnis ieu:

https://g.ezoic.net/privacy/froggyads.com/annualRequestSummary


ngeunaan bangkong.com



surélék: