Formulir Iklan

Kami nyayogikeun média anu paling mujarab pikeun ROI pangluhurna.

push Bewara
Nyorong Iklan Bewara

Push Notification mangrupikeun cara anu inovatif sareng ramah-pangguna pikeun ngahubung sareng pemirsa anu anjeun target. Anjeun tiasa sacara signifikan ningkatkeun papacangan sareng eusi anjeun sareng nyayogikeun pangalaman pangguna anu positip ka konsumén anjeun.

mamerkeun
Iklan banner

Iklan tampilan atanapi spanduk mangrupikeun salah sahiji metodeu iklan digital anu paling populér sareng tradisional. Iklan tampilan nyiptakeun kasadaran sareng pangakuan mérek. Platform iklan Froggy Ads ngadukung sadaya ukuran spanduk IAB standar.

asli
Iklan Asli

Iklan pituin mangrupikeun integrasi kontén pamasaran sareng halaman wéb atanapi jasa sedemikian rupa sehingga campuran sareng sesa matéri anu ditepikeun dina hal kontén atanapi gaya na. Iklan pituin langkung pikaresepeun tibatan spanduk.

video
Iklan video

Pidéo online mangrupikeun cara anu paling épisién pikeun ngiklankeun. Iklan vidéo Iklan Froggy mahal pisan, tiasa dilacak, tiasa ditargétkeun pisan, ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun pesen anjeun payuneun bola panon katuhu kalayan hasil maksimal.

Pop-handapeun
Pop-handapeun Iklan

Jinis jandela layar lengkep anu muka di tukangeun jandela pangotéktak hiji halaman wéb. Béda sareng iklan pop-up, anu muka dina jandela pangotéktip, pop-under kirang ngaganggu sabab nyumput di tukangeun jandéla anu sanés. Format iklan pop-under dianggo sacara éksténsif dina iklan digital.

Pop up
Iklan Pop-up

Jinis jandela layar lengkep anu muka dina jandela pangotéktak dina halaman wéb. Béda sareng iklan pop-under, anu muka di tukangeun jandéla pangotéktak, pop-up langkung ngaganggu sabab nutupan jandéla anu sanés. Iklan pop-up ogé tiasa ngandung kaulinan, audio atanapi pidéo pikeun narik pengunjung.

Interstitial
Iklan Inantara

Iklan interstitial mangrupikeun halaman badarat layar lengkep anu dimuat diantara halaman tina sési pangguna kanggo waktos anu khusus. Iklan interstitial mangrupikeun salah sahiji format iklan anu paling populér kusabab tingkat kesan anu luhur pikeun ningkatkeun unduhan sareng pendapatan.

nu haladir
Iklan Panongton

Audiens atanapi Audién anu Diverifikasi dijalankeun tina jaringan atanapi RON. Pilihan mésér média ieu némbongan sareng muterkeun iklan dina situs wéb sareng halaman jaringan. Éta dianggo pikeun arbitrase iklan sareng Dursasana halaman wéb. Panongton nawiskeun saringan IAS sareng DoubleClick.

Modél Harga

Kami ngajantenkeun struktur mayar fleksibel pikeun unggal tujuan sareng anggaran. Platform kami dianggo dina sistem Panawaran real-time (RTB). Beuki luhur anjeun nawar, panempatan anu langkung luhur daptar iklan anjeun bakal ngagaduhan.

CPV

CPV

$0.0001

  • Mayar pikeun nu datang

CPM

CPM

$0.10

  • Mayar pikeun tampilan iklan

BPK

BPK

$0.003

  • Mayar kanggo klik

Iklan dina tilu léngkah: Ngadaptarkeun, neundeun artos sareng mimiti kéngingkeun patalimarga. Gampang pisan!

Daptar kuring ayeuna

Copyright FROGGY ADS 2020. Sadaya Hak ditangtayungan