DSP pikeun Agénsi sareng profesional

Platform RTB canggih pikeun iklan program
Pamaduan OpenRTB

Platform nyaéta kareueus sareng kabagjaan urang. Sareng senjata rahasia anjeun.

Kami parantos ngembangkeun téknologi anu bakal masihan anjeun kadali pinuh pikeun mésér média digital anjeun. Janten anjeun tiasa gancang ngarancang sareng ngaluncurkeun agén panawaran anu kuat ka pasar pikeun ngajalankeun strategi programmatis unik anjeun nyalira. Ieu ngaoptimalkeun nyalira. Aranjeunna leres-leres bakalan ningkatkeun diri kana waktos.

Kami nyiptakeun platform nyalira kusabab henteu aya anu sanés di pasar anu minuhan standar atanapi spésifikasi kami. Sareng urang resep pisan kana hasil damel urang. Ampir saloba klien kami.

Daptar ayeuna

Dipercanten ku Klién & Mitra

Mésér Powering Media Kanggo Merek & Agénsi

Kami piara sareng bangga ku mitra kami

Langkung Kauntungan dina Sekilas

masa depan iklan programmatic 2019

Kampanye Pidéo

Anjeun tiasa unggah video Pra-roll, Mid-roll sareng Post-roll atanapi ngadamel iklan VAST.

iklan programatik 2020

Ngawula Diri atanapi Diatur

Anjeun tiasa percanten ka tim kami anu berpengalaman pikeun ngatur kampanye iklan anjeun.

iklan programatik 2020

Pangrojong Multi-Pamaké

Anjeun tiasa nyiptakeun sababaraha pangguna anu ngagaduhan kaistiméwaan sareng aksés anu béda.

iklan programmatic google

Tag Iklan Tiasa Anu Katilu

Anjeun tiasa nambihan kreatif pihak katilu dina tag JS, format HTML atanapi JavaScript.

naon iklan programmatic

Integrasi Integrasi API

Sambungkeun pelacak wéb pihak katilu anu gancang sareng gampang pikeun ROI anu langkung saé.

wiki iklan programmatic

Lalu Lintas Transparan

Kami nyayogikeun transparansi pinuh pikeun inpormasi Wéb sareng Dina-Aplikasi kami.

iklan programatik 2020

canggih Analytics

Laporan disayogikeun sacara real-time sareng tiasa diékspor dina file CSV atanapi PDF.

iklan programatik 2020

Manajemén Daptar

Tambahkeun daptar bodas atanapi daptar hideung sareng gampang ngahijikeun sareng kampanye anu sanés.

masa depan iklan programmatic 2020

Poéna PMP

Tambahkeun tawaran Pasar Pribadi sareng udagan sipat kualitas luhur.

Mitra Suplai

Fitur

  • Format iklan propriétari, kalebet unit aliran kaluar anu disahkeun ku tukeur kalayan dukungan pikeun platform vidéo utama
  • Gampang dianggo antar muka sareng tinjauan pasar sareng agén nawar, tiasa diaksés online
  • Peluncuran gancang sareng mode peluncuran maju pikeun agén panawaran
  • Akses kana algoritma optimasi FroggyAds proprietary
  • Ngalacak konversi sareng optimalisasi
  • Panawaran CPM
  • Target konci
  • Target pamirsa
  • Penargetan kode pos
  • Penyajian iklan internal pikeun video nganggo transcoding otomatis pikeun sadaya alat
  • Dukungan pikeun JS Tags, Iframe, HTML Tags, VAST, VPAID sareng MRAID
  • Out-stream sareng format video in-stream
  • Dukungan pikeun format IAB utama, kalebet pop up, asli, tampilan sareng pidéo
  • Kumpulan unggah kréatip, kalebet unggah langsung tina alat-alat kréatip utama
  • Infrastruktur global kalayan simpul pangiriman di 41 lokasi di dunya
  • Penargetan kontekstual dina sadaya bursa
  • Target ulang pemirsa
  • Geo-target turun kana kode pos
  • ISP atanapi nargétkeun mobile-carrier
  • Target IP
  • Topik sareng sasaran kategori
  • Targét basa
  • Target URL langsung
  • Browser, Sistem Operasi atanapi koneksi-speed target
  • Deteksi panipuan canggih sareng integrasi kana panyadia pihak katilu ngarah
  • Nyetak sareng kontrol kualitas inventaris sareng panempatan, kalebet faktor sapertos halaman-kalangkang sareng deteksi ad-tabrakan
  • Saringan kaamanan Brand
  • Metrik panémbong sareng sasaran
  • Negosiasi sareng perdagangan di pasar swasta (PMP)
  • Ngawangun pemirsa éksternal anyar
  • Ngajalajah sareng propil pamirsa khusus
  • Ngatur manajemén tag
  • Conto nargétkeun data-feed: Cuaca
  • Pisahkeun dinten (sasaran ku waktos / dinten minggu)
  • Setélan target frékuénsi sareng target frékuénsi
  • Data waktu nyata kalayan henteu reureuh

Ngoptimalkeun iklan digital anjeun anu anjeun tiasa pikagaduh ku DSP kami. Daptar ayeuna

Copyright FROGGY ADS 2020. Sadaya Hak ditangtayungan