Pitunjuk lengkep pikeun Ngamimitian Usaha Online

      komentar Pareum ngeunaan Pitunjuk lengkep pikeun Ngamimitian Usaha Online

Pitunjuk lengkep pikeun Ngamimitian Usaha Online

Pitunjuk lengkep pikeun Ngamimitian Usaha Online

Bisnis Online mangrupikeun bisnis penjualan produk atanapi nyéwaan jasa dumasar kana internét. Naha anjeun hoyong ngawangun bisnis online nyalira?

Meureun anjeun pikir ngawangun bisnis online mangrupikeun hal anu henteu sesah, ngan kedah ngadamel domain atanapi halaman wéb nyalira sareng ngawitan ngajual. Tapi naha leres yén cara bisnis online anjeun parantos hasil ngahasilkeun penjualan anu saé?

Continue reading

Naha seueur hubungan mitra bisnis gagal?

      komentar Pareum dina Naha seueur hubungan pasangan bisnis gagal?

Naha seueur hubungan mitra bisnis gagal?

Naha seueur hubungan mitra bisnis gagal

Meureun seueur diantara anjeun hoyong ngamimitian bisnis online nyalira. Ngamimitian bisnis Nyalira sering pikasieuneun janten seueur jalma milih ngagaduhan jalmi atanapi sababaraha pasangan pikeun ngamimitian usahana.

Continue reading

Metodologi Scrum: Pitunjuk Manajemén Proyék

      komentar Pareum ngeunaan Scrum Metodologi: Pitunjuk Manajemén Proyék

Metodologi Scrum: Pitunjuk Manajemén Proyék

Pitunjuk Manajemén Proyék Metodologi Scrum

Upami anjeun damel dina téknologi, panginten anjeun kantos nguping ngeunaan "Scrum" sareng "Agile." Ieu sistem anu sering disebat di antara jalma-jalma anu damel di industri téknologi sareng kadang-kadang siga basa na.

Continue reading

Naon MLM? Naon prinsip damel?

      komentar Pareum dina Naon MLM? Naon prinsip damel?

Naon MLM? Naon prinsip damel?

Naon MLM Naon prinsip gawé

Industri bisnis anu mekarkeun ngajantenkeun munculna sababaraha jinis usaha énggal anu narik perhatian masarakat. Utamana di tengah kamekaran téknologi anu ogé teras-terasan tumuh supados duanana damel babarengan ngawangun bisnis anyar nyalira.

Continue reading

Masalah anu anjeun nyanghareupan nalika ngajalankeun bisnis online

      komentar Pareum dina Masalah anu anjeun nyanghareupan nalika ngajalankeun bisnis online

Masalah anu anjeun nyanghareupan nalika ngajalankeun bisnis online

Masalah anu anjeun nyanghareupan nalika ngajalankeun bisnis online

Butuh langkung ti ngan ukur halaman wéb anu saé sareng pikaresepeun pikeun ngajalankeun bisnis online. Seueur jalmi rumaos siap ngaluncurkeun bisnis online sareng ngarepkeun kasuksésan, tapi sering kanyataanna henteu kitu. Aranjeunna ngarepkeun kasuksésan tanpa ningali kanyataan ngeunaan kumaha pikeun ngahontal éta.

Continue reading

Usaha gagal - sabab sareng solusi

      komentar Pareum dina Usaha gagal - sabab sareng solusi

Usaha gagal - sabab sareng solusi

Usaha gagal sabab sareng solusi

Nalika ngamimitian usaha, hiji hal anu anjeun kedah nimbangkeun nyaéta; kagagalan. Tapi upami anjeun parantos terang sabab umum kagagalan dina bisnis, kamungkinan na éta langkung picilakaeun pikeun ngalaman éta.

Continue reading

7 Trik pikeun Psikologi Pamasaran sahingga penjualan ningkat

      komentar Pareum dina 7 Trik pikeun Psikologi Pamasaran sahingga penjualan ningkat

7 Trik pikeun Psikologi Pamasaran sahingga penjualan ningkat

7 Trik pikeun Psikologi Pamasaran sahingga penjualan ningkat

Salah sahiji pancén penting tina peran pamasar / pamasar anu hébat nyaéta ngartos kumaha sareng kunaon jalma mikir sareng polah sapertos aranjeunna. Ieu psikologi pamasaran.

Continue reading

Panipuan online - kumaha carana nyingkahanana?

      komentar Pareum ngeunaan panipuan Online - kumaha carana nyingkahanana?

Panipuan online - kumaha carana nyingkahanana?

Panipuan online kumaha nyingkahanana

Panipuan online hartosna panggunaan jasa internét atanapi perangkat lunak kalayan aksés internét pikeun curang atanapi ngamangpaatkeun korban, contona ku nyolong inpormasi pribadi, anu tiasa memicu maling identitas.

Continue reading

Pitunjuk dasar ngayakeun acara

      komentar Pareum dina Pedoman dasar ngayakeun acara

Pitunjuk dasar ngayakeun acara

Pitunjuk dasar ngayakeun acara

Hiji léngkah anu leres pikeun nyobaan ngabiasakeun diri sareng anu maca, pasangan sareng mérek, sareng nunjukkeun ayana anjeun dina ceruk nyaéta ku nyiptakeun acara langsung.

Continue reading

Cara masang rapat zum dina komputer atanapi laptop sareng telepon sélulér

      komentar Pareum ngeunaan Cara masang rapat zum dina komputer atanapi laptop sareng telepon sélulér

Cara masang rapat zum dina komputer atanapi laptop sareng telepon sélulér

Cara masang rapat zum dina komputer atanapi laptop sareng telepon sélulér

Ayeuna, sababaraha komunikasi parantos dilaksanakeun ampir, mimitian ti seminar dina format webinar, rapat kantor dugi ka diskusi internasional sareng kagiatan diajar. Anjeun ogé tiasa nganggo jasa télépon pidéo anu ayeuna sering dianggo ku sababaraha lembaga sabab gampang sareng épéktipitas panggunaan, nyaéta rapat zoom. Tapi, naha anjeun masih bingung ngeunaan cara masang rapat zum dina laptop sareng telepon sélulér?

Continue reading

Strategi Iklan mana anu nuturkeun bisnis anjeun

      komentar Pareum ngeunaan Strategi Iklan mana anu nuturkeun bisnis anjeun

Strategi Iklan mana anu nuturkeun bisnis anjeun

Strategi Iklan mana anu nuturkeun bisnis anjeun

Pamilik usaha leutik kedah réalistis ngeunaan kampanye iklanna. Biasana, tangtosna, aranjeunna bakal milari solusi anu épéktip sareng harga anu terjangkau, tapi masalahna kadang sesah milari saluran iklan anu épéktip sareng henteu mahal.

Continue reading

10 kasempetan bisnis di bumi anu pikaresep

      komentar Pareum dina 10 kasempetan bisnis di bumi anu pikaresep

10 kasempetan bisnis di bumi anu pikaresep

10 kasempetan bisnis di bumi anu pikaresep

Kasempetan bisnis di bumi ku modal leutik 'panginten kirang ngajangjikeun pikeun sababaraha jalma. Seueur usaha ageung mimitian ti imah anu teu modal ageung. Nanging, upami leres-leres dilakukeun, kasempetan bisnis di bumi tiasa nganteurkeun anjeun janten gaduh usaha anu langkung ageung.

Continue reading

Niche nguntungkeun pikeun situs anjeun sareng cara ngabiayaan éta

      komentar Pareum dina Niche nguntungkeun pikeun situs anjeun sareng kumaha ngamaenkeunana

Niche nguntungkeun pikeun situs anjeun sareng cara ngabiayaan éta

Niche nguntungkeun pikeun situs anjeun sareng cara ngabiayaan éta

Ngamimitian ngawangun blog ku niva anu nguntungkeun sapertos nyepeng artos dina panangan anjeun nyalira. Seueur blogger di luar sana kéngingkeun penghasilan ku milih tempat anu pas.

Continue reading

Bédana dina Pangusaha, Intrapreneur, Technopreneur

      komentar Pareum ngeunaan Bédana dina Pangusaha, Intrapreneur, Technopreneur

Bédana dina Pangusaha, Intrapreneur, Technopreneur

Bedana dina Pangusaha Intrapreneur Technopreneur

Kanggo kaseueuran urang Indonésia, pangusaha mangrupikeun istilah anu cukup dikenal dina ceuli. Ngaran sapertos Yasa Singgih (Républik Lalaki), Wenas, Dimas, Gaery, sareng Natali (Tiket.com), Dugi ka Carline Darjanto (Cotton Ink), mangrupikeun sababaraha wirausaha Indonesia anu ngajantenkeun istilah pangusaha langkung dikenal. Nanging, istilah anu sami sapertos intrapreneurs sareng technopreneurs panginten henteu pati akrab.

Continue reading

Cara anu leres pikeun milih produk anu dijual online

      komentar Pareum dina Cara anu leres pikeun milih produk anu dijual online

Cara anu leres pikeun milih produk anu dijual online

Cara anu leres pikeun milih produk anu dijual online

Milih tempat anu salah atanapi produk anu salah hartosna anjeun parantos gagal sateuacan ngamimitian. Tapi dina waktos anu sami, anjeun moal tiasa ngamimitian prosés anu pikaresepeun ieu dugi ka anjeun terang upami anjeun badé ngical barang online.

Continue reading

10+ Tren Pemasaran 2021 anu anjeun kedah terang

      komentar Pareum dina 10+ Tren Marketing 2021 anu anjeun kedah terang

10+ Tren Pemasaran 2021 anu anjeun kedah terang

10 Tren Pemasaran 2021 anu anjeun kedah terang

Nalika masih di awal 2021, anjeun kedah ngartos tren pamasaran anu tiasa langkung marak taun ayeuna supados bisnis anjeun henteu didahar ku épolusi téknologi. Dasawarsa ka tukang, nilai produk sareng promosi produk dina sélulér atanapi ngalangkungan aplikasi nembé ditingali ku para pemasar. Entong liren di dinya, pamayaran ngalangkungan cara énggal ngawitan diawasi sareng Peran Pencipta Kandungan dina nyiptakeun gambar atanapi gambar mérek.

Continue reading

Tren Desain Wéb Anu Bakal Ngabantosan Ngaronjatkeun Konversi.

      komentar Pareum dina Tren Desain Wéb Anu Bakal Ngabantosan naekeun Konversi.

Desain wéb maénkeun peran penting dina hubungan antara papacangan konsumen sareng téknologi. Pemasar anu paling suksés ngakuan peran penting anu didésain ku desain wéb nalika meunang konsumén, sareng aranjeunna nanem modal waktos sareng sumberdaya kana ngembangkeun halaman wéb anu ngabantosan panguatna. Dina hal desain wéb, aya langkung seueur deui pikeun nyiptakeun halaman wéb anu pikaresepeun tibatan nyéwa pangembang wéb sareng ngantepkeun éta. Anjeun kedah mastikeun halaman wéb anjeun dirancang pikeun ngiringan pemirsa sareng ngadorong konvérsi, naha éta daptar, langganan, atanapi penjualan. Ieu lima tren desain wéb anjeun kedah ngémutan pikeun ningkatkeun pamasaran anjeun. 

ditagih

Atur sareng taat kana pedoman mérek. 

Naon tujuan halaman wéb anjeun, pedoman mérek penting pisan. Kunaon Kusabab aranjeunna mastikeun sadayana anu katingali konsumén anjeun nalika aranjeunna ngahontal halaman anjeun. Sadayana, kalebet logo anjeun, jinis sareng ukuran font, skéma warna, sareng panggunaan gambar, kedahna saluyu sareng kedah ngagambarkeun nilai sareng etos mérek anjeun. Upami anjeun gaduh sababaraha panyumbang kana halaman wéb sareng blog anjeun, pastikeun aranjeunna kenal sareng pedoman mérek anu parantos anjeun atur.  

Ngamangpaatkeun rohangan négatip.

Naha anjeun kenal sareng konsép rohangan négatip? Mangrupikeun konsép artistik anu museurkeun kana daérah anu caket sareng antara gambar anu khusus. Dina halaman wéb, rohangan négatip ngamungkinkeun anjeun ngajaga kontén na singket sareng garing, anu antukna tiasa ngakibatkeun paningkatan konvérsi. Seueur pemasar ngamangpaatkeun rohangan négatip ku nyorot ikon dina laut anu warna anu dipilih kalayan ati-ati. Paduli, tong pikir anjeun kedah ngeusian sadaya rohangan anu sayogi dina halaman wéb anjeun. Upami anjeun ngalakukeun éta, olahtalatah anjeun tiasa janten rame. 

Ngagabungkeun tombol panggero anu dirancang kalayan hadé. 

Tombol seruan kanggo aksi mangrupikeun bagian penting tina halaman wéb upami anjeun hoyong naekeun konvérsi Anjeun. Pikeun kancing janten suksés, anjeun kedah mastikeun yén éta dirancang kalayan saé sareng dipikir. Misalna, upami tujuan utami halaman wéb anjeun nyaéta ngawangun daptar pamasaran email anjeun, ajakan pop-up anu nyorot kauntungan tina langganan bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal target pendaptaran anjeun. Henteu ngan ukur nelepon kana tindakan ngawartosan ka pengunjung situs anjeun naon léngkah-léngkah salajengna, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun museurkeun pamasaran anjeun sareng ngarahkeun tindakanana nalika dina situs anjeun. 

Anggo gambar anu narik ati. 

Éta panginten anu ngagunakeun gambar anu narik pikeun ngalengkepan stratégi pamasaran anjeun tiasa ningkatkeun tingkat konvérsi dugi ka 45%. Gambar anu bermutu tinggi penting pisan upami anjeun hoyong ngadorong Dursasana dina situs anjeun, sabab ngadorong pengunjung pikeun ngahubungkeun mérek anjeun sareng kualitas. Sababaraha platform tohan olahraga sapertos findbettingsites.co.uk nganggo spanduk ageung atanapi gambar "pahlawan" dina halaman halaman na kanggo ngawangun téma pikeun situsna, ieu téhnik anu épéktip pisan sareng tiasa ditingali dina situs sanés sapertos Uber sareng Netflix. Gambar anu disaluyukeun kalayan mérek sareng logo khusus langkung saé, sabab éta nyarios ka palanggan yén anjeun kersa milarian milarian kanggo ngajantenkeun halaman wéb anjeun menonjol. 

ditagih 1

Pastikeun halaman wéb anjeun gancang. 

Kacepetan penting pisan nalika ngeunaan konversi online. Upami pangunjung kedah ngantosan ngan ukur sadetik pikeun halaman anjeun dimuat, éta tiasa pangaruh konversi Anjeun ku saloba 20%! Ieu gélo panginten, tapi éta nyorot pentingna nyieun situs anu tiasa diaksés sacara instan. Pakasaban kahiji anjeun nyaéta milarian wéb anu idéal anu mastikeun halaman wéb anjeun dina tingkat luhur teras ngatur kontén anu anjeun unggah pikeun mastikeun éta dioptimalkeun. Upami halaman wéb anjeun ngagaduhan reureuh, tong ngarepkeun konsumén anjeun tetep caket. 

Pikiran panutup. 

Entong nganggap enteng pentingna tren desain wéb ieu nalika nyiptakeun halaman wéb anjeun. Naon waé motivasi anjeun pikeun ngagedékeun konvérsi, ngaoptimalkeun situs anjeun sareng mastikeun yén kinerja tinggi bakal mastikeun yén anjeun ngagaduhan kasempetan anu paling suksés. Upami anjeun henteu yakin kumaha ngadamel halaman wéb anu responsif pikeun diri anjeun, mangrupakeun ide anu saé pikeun milarian jasa pangembang wéb anu berpengalaman pikeun ngabantosan anjeun. 

Tip Monetisasi Blog dina 2021

      komentar Pareum ngeunaan Tip Monetisasi Blog dina 2021

Tip Monetisasi Blog dina 2021

Tip Monetisasi Blog dina 2021

"Kumaha anjeun kéngingkeun artos tina blog dina halaman wéb? Naon nami, monetisasi blog? "Patarosan ieu sering muncul dina benak panulis anu gaduh halaman wéb. Kusabab, saprak sababaraha taun ka pengker blog dina halaman wéb henteu janten deui catetan pribadi panulis, tapi ogé salaku sarana pikeun ngabagi inpormasi ka umum. Kusabab kitu, naha ieu henteu dianggo salaku kasempetan?

Continue reading

5 hobi anu tiasa ngasilkeun artos dina jaman digital

      komentar Pareum dina 5 hobi anu tiasa ngasilkeun artos dina jaman digital

5 hobi anu tiasa ngasilkeun artos dina jaman digital

5 hobi anu tiasa ngasilkeun artos dina jaman digital

Kamekaran gancang téknologi ngahasilkeun pangaruh positip pikeun seueur pihak, utamina bisnis anu kalibet dina téknologi komunikasi. Urang ogé tiasa ngaraoskeun manpaat ieu, nyaéta nalika téknologi parantos tiasa ngajantenkeun kahirupan urang langkung sadidinten. Dimimitian tina mesen tiket pesawat liwat reservasi telepon sélulér ngalangkungan aplikasi ngalangkungan aplikasi, kantun ngagaleuh tuangeun, bahkan ngaji hobi ngasilkeun artos dina jaman digital ayeuna tiasa dilakukeun dina sababaraha némpél dina aplikasi dina telepon sélulér.

Continue reading

Kenalan Google Display Network (GDN)

      komentar Pareum dina Kenalan Google Display Network (GDN)

Kenalan Google Display Network (GDN)

Kenalan Google Display Network GDN

Anjeun panginten parantos nganjang kana halaman wéb anu ngajual sapatu atanapi baju anu anjeun pikahoyong. Isukna, nalika anjeun nganjang ka halaman wéb anu sanés, anjeun mendakan produk anu anjeun pilari kamari dina halaman anu sami sareng halaman wéb anu anjeun sumping. Naha tautan dina halaman pamilarian Google, gambar kalayan pormat GIF, atanapi poto kana pidéo video testimoni. Ieu anu disebat Google Display Network atanapi GDN.

Continue reading