Iklan Bangkong

PELAJARAN KASUS 05

Ieu mangrupikeun studi kasus ti salah sahiji pangiklan kami, anu ngagunakeun format iklan push notification kami.

65 Konversi Kalayan Iklan Push



indikator

Konversi:
65
Méakkeun:
$25
Waragad per
konvérsi:

$0.388
ROI:
214%


solusi

studi kasus iklan push notification   Pariwara béwara
studi kasus iklan push notification   Tingkat 3 GEO urang
studi kasus iklan push notification   3 kréatip didamel
studi kasus iklan push notification   Kampanye 1 dinten
studi kasus iklan push notification   Ngawaskeun sareng nyetél tambahan.

Push Ads in Froggy Ads dianggo dina modél harga CPC (Cost-Per-Click). Anjeun mayar ngan ukur nalika pangguna ngaklik iklan anjeun. Mimitian nawar ngan $ 0.003, gumantung kana geo.




Asli Dina Haté

Iklan push mangrupikeun jinis format iklan asli anu anyar, nawiskeun cara anu henteu ngaganggu, ramah pikeun pangguna sareng pikaresepeun pisan pikeun pangiklan pikeun nyambungkeun deui sareng mekarkeun pemirsa. Performa anu luar biasa pikeun ampir sadaya jenis kampanye iklan, pesen iklan interaktif ieu dikirimkeun langsung ka alat mobile atanapi desktop pangguna iraha waé, dimana waé!



Naha anjeun kedah nganggo Notifikasi Push Wéb?

Wéb Push Wéb nyaéta pesen anu tiasa diklik anu muncul dina desktop anjeun, sélulér atanapi tablet sanaos anjeun henteu online. Pesen-pesen ieu ditepikeun sacara real waktos sareng ayeuna seueur dianggo ku para pemasar kanggo komunikasi anu épéktip. Panilitian nunjukkeun yén éta nganteurkeun 10X langkung CTR upami dibandingkeun sareng email.

Aya seueur kaunggulan tina ngagunakeun Wéb Push Web. Éta naékkeun CTR, naékkeun Dursasana palanggan, gampang langganan, ngajaga privasi, nyéépkeun waktos kirang sareng seueur deui. Push Notification ayeuna parantos janten média anu paling seueur dianggo pikeun komunikasi. Nya, alesan perdana teu aya nanaon tapi kaunggulanana tibatan email. Tingkat opt-in kanggo email nyaéta 5% -10% sedengkeun pikeun Web Push Notification éta 10% -20%. Sareng ngémutan tingkat klik-tés, éta 4% -5% kanggo email bari éta dugi ka 40% kanggo Notifikasi Push Web.

Upami anjeun nganggo panggunaan wéb Push Notification industri wijaksana, anjeun bakal ningali yén industri Ecommerce nganggo 21%. Industri pantun nganggo langkung seueur (ampir 70%). Panggunaan push push wéb dina média / blog nyaéta 18% ti mana 44% dipaké pikeun ngirimkeun Breaking News. 3% dianggo kanggo ngirim gambar, pidéo anu sanésna jsb

Nalika ngeunaan panggunaan wijaksana industri Wéb Push Web, urang tiasa ningali yén unggal industri ngagunakeunana pikeun sababaraha tujuan pikeun ningkatkeun penjualan sareng Dursasana.


Push Ads: Kumaha Cara Nyiptakeun Iklan Push Anu Ngarobih (Punten baca deui)
Kabijakan Eusi Iklan Push Kami

Ngajalankeun Iklan PUSH DI FROGGYADS

Abdi teu gaduh akun, asup ka abdi!



Copyright FROGGY ADS 2020. Sadaya Hak ditangtayungan