Iklan Bangkong

Kami di dieu pikeun ngajawab patarosan umum anjeun.

FAQ

advertisers

  1. Kumaha Kumaha Kuring Nyiptakeun Akun Kalayan FroggyAds?
  2. Naon Éta Dasbor?
  3. Kumaha Kumaha Kuring Nyiptakeun Kampanye?
  4. Naon cap kesan Harian dina tingkat Kampanye?
  5. Kumaha kuring ngadamel iklan?
  6. Kumaha Cara Ngadopsi Iklan Kuring?
  7. Naon Pilihan Sasaran Anu Anjeun Pasihkeun?
  8. Kumaha Kuring Milarian Operator Khusus Nagara?
  9. Teu Tiasa Milarian Pangangkut Anu Anjeun Milari?
  10. Naon Channel Channel Naha Anjeun Gaduh?
  11. Nagara Naon Anu Anjeun Lalu Lintas?
  12. Nagara Mana Anu Paling Jilidna?
  13. Naon Makro Anjeun?
  14. Naon Unit Iklan Anu sayogi?
  15. Naon Capsul Imprési?
  16. Naon hartosna Métode Pangiriman "Laju" atanapi "Lemes"?
  17. Naon Frékuénsi Capping?
  18. Naon SUBIDs sareng kumaha kuring ngagunakeunana?
  19. Kumaha kuring tiasa ngalacak konvérsi?
  20. Naha anjeun ngagaduhan pitunjuk pikeun nerapkeun piksel?
  21. Naha kuring tiasa ngahalangan domain supados iklan kuring henteu ditingalikeun dina na?
  22. Pamayaran Naon anu anjeun nampi?
  23. Naon Deposit Minimal?
  24. Naha anjeun ngagaduhan kabijakan ngabalikeun duit?
  25. Naon Prosés Persetujuan pikeun Pangmayaran?
  26. Naon Prosés Persetujuan pikeun Iklan?
  27. Alesan Pikeun Iklan Ditolak?
  28. Kumaha Cara Ngamutahirkeun Inpormasi Akun Abdi (ngarobih kecap akses)?
  29. Naha Iklan Kuring Henteu Kenging Imprési?
  30. Kumaha Kumaha Kuring Mariksa Sejarah Pamayaran Kuring?
  31. Kumaha kuring narik faktur tina platform?
  32. Naon Bid CPM Minimum Anjeun?
  33. Naon Rata-rata Panawaran?
  34. Naha Tarif Anjeun Mahal?
  35. Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun Lalu Lintas?
  36. Kumaha Lalu Lintas anjeun Henteu Ngarobih?
  37. Jenis Pelaporan Naon Anu Anjeun tawarkeun?
  38. Naha anjeun Nawiskeun Kemitraan Integrasi?
  39. Dimana Anjeun Tempatna?

Naon Éta Dasbor?
Dasbor anjeun mangrupikeun halaman awal anjeun saatos login. Dashboard anjeun ngamungkinkeun anjeun gaduh tinjauan sadaya inpormasi anjeun tina Kasaimbangan, Pembelanjaan Dinten, Pembelanjaan Kamari, Total Belanja, Total Pembayaran, Pembayaran Terakhir, Imprési pikeun sadidinten.

^ Balik deui ka luhur

Kumaha Kumaha Kuring Nyiptakeun Kampanye?
Dina dasbor anjeun sapanjang luhur aya tab kampanye, pencét éta sareng anjeun tiasa nambihan kampanye énggal di dieu. Alternatipna dina dasbor anjeun, di sisi katuhu dasbor handapeun "tinjauan akun" anjeun bakal ningali tombol dropdown "BARU", pencét éta teras pencét "Kampanye".
* Anjeun kedah nyiptakeun kampanye sateuacan nyiptakeun advert *

^ Balik deui ka luhur

Naon cap kesan Harian dina tingkat Kampanye?
Ieu mangrupikeun fitur anu tiasa dianggo upami anjeun badé nyetél cap tayangan pikeun sakabéh kampanye. Nalika kampanye ngahontal cap kesan, kampanye bakal lirén. Anjeun ogé ngagaduhan kamampuan pikeun nyetél cap kesan per iklan, anu paling sering dianggo. Tujuanna pikeun fitur ieu nyaéta contona, anjeun gaduh 10 iklan dina kampanye, sareng anjeun hoyong dina total 1,000,000 tayangan henteu paduli anu mana pangiklan langkung seueur kesan atanapi henteu, maka anjeun bakal netepkeun 1,000,000 salaku cap pikeun kampanye. Nanging upami anjeun hoyong unggal iklan ngalayanan merata 100,000 tayangan masing-masing (10 pariwara, anu nambihan dugi ka 1,000,000) maka anjeun moal nyetél cap tayangan dina tingkat kampanye tapi nyetél cap tayangan per iklan.

^ Balik deui ka luhur

Kumaha kuring ngadamel iklan?
Anjeun kedah nyiptakeun kampanye heula sateuacan anjeun tiasa ngadamel iklan. Iklan anu disarangnakeun dina jero kampanye. Dina dasbor anjeun sapanjang Kampanye klik luhur, teras klik kana kampanye, sareng ti dinya anjeun tiasa ngadamel iklan. Alternatipna anjeun ogé tiasa nyiptakeun pariwara anyar tina dasbor anjeun, di belah katuhu dasbor handapeun "tinjauan akun", anjeun bakal ningali tombol dropdown "BARU", pencét éta teras pencét "Iklan".

^ Balik deui ka luhur

Kumaha Cara Ngadopsi Iklan Kuring?
Anjeun gaduh pilihan pikeun dikloning Kampanye sareng advert anjeun. Ku dikloning, ieu bakal ngahémat waktos anjeun ku nyiptakeun iklan kalayan setélan / pilihan nargétkeun anu sami. Anjeun gaduh kamampuan pikeun ogé ngaganti kreatif atanapi tag, upami anjeun badé dikloning tetep setélan nargétkeun anu sami tapi hoyong nerapkeunana pikeun iklan iklan anyar.

Ex: ieu saé kanggo waktos anu anjeun badé bagi hasil antara "PopUp" sareng "PopUnder". Upami éta upami anjeun parantos gaduh kampanye popup langsung sareng hoyong nyetél kampanye anu sami tapi uji coba popunder, maka anjeun ngan saukur mengkloning tapi ngarobih "Tipe Ad".

^ Balik deui ka luhur

Naon Pilihan Sasaran Anu Anjeun Pasihkeun?
Target Target Carriers Target
Sistem operasi
panyungsi
Desktop atanapi Mobile
nagara

^ Balik deui ka luhur

Kumaha Kuring Milarian Operator Khusus Nagara?
Anjeun tiasa nganggo Google atanapi mesin pencari anu sanés pikeun mendakan sadaya operator anu aya di nagara khusus pikeun milarian daptar lengkep.

^ Balik deui ka luhur

Teu Tiasa Milarian Pangangkut Anu Anjeun Milari?
Coba Google atanapi mesin pencari anu sanés sareng tingali naha operator éta ngagaduhan nami alternatip, sapertos dihandap ieu mangrupikeun perusahaan anu sami, tapi kami henteu ngagaduhan Telcel didaptarkeun dina platform kami.

Telcel
Amérika Movil
atra

^ Balik deui ka luhur

Naon Channel Channel Naha Anjeun Gaduh?
run-of-network - Teu tiasa nampi kabogohan, sugema séksual, 18+ eusi / kréatip, unduhan (flash / update Java) iklan.
dewasa - Halaman wéb dewasa, nampi iklan déwasa boh mainstream.
software - Nampi sadayana.

^ Balik deui ka luhur

Nagara Mana Anu Paling Jilidna?
Kami moal tiasa nyayogikeun jumlah anu akurat sabab volume / patalimarga teras-terasan turun naek. Upami panawaran anjeun cukup saing, sanés masalah.

^ Balik deui ka luhur

Naon Makro Anjeun?
Punten tingali di handap daptar makro kami, anjeun ogé bakal ningali sadayana makro ieu kadaptar dina halaman kreasi iklan

[CLICK_ID] - mulih ID klik unik
[MACMD5] - mulih Mac MD5 hash
[IFA] - mulihkeun IFA alat
[PUB_IAB_CAT] - balik kategori panerbit IAB
[HTTP_REFERRER] - mulih HTTP referrer nganjang
[DOMAIN] - balikkeun nami domain
[IMPRESSION_ID] - mulihkeun KTP kesan unik
[ID PANGGUNA] - mulihkeun KTP unik anu datang
[WINNING_PRICE] - mulih harga unggul tina kesan
[CAMPAIGN_ID] - mulihkeun ID kampanye unik dina sistem kami
[CREATIVE_ID] - mulihkeun KTP kreatif unik dina sistem kami
[SSP_ID] - mulih ID SSP unik
[PUBLISHER_ID] - mulihkeun KTP unik tina penerbit anu tiasa ngandung sababaraha situs wéb
[SITE_ID] - mulih ID halaman wéb unik
[PLACEMENT_ID] - mulihkeun ID panempatan iklan anu unik
[NEGARA] - mulih nami nagara
[SOURCE_ID] - mulihkeun KTP unik tina sumber lalu lintas anu diwangun ku penerbit ID + ":" + site ID + ":" + ID panempatan
[KUNCI] - mulihkeun kecap konci (upami aya)

[UNENCODED_CLICK_REDIRECT] - Mulih alihan klik anu henteu dikodekeun
[ENCODED_CLICK_REDIRECT] - Mulih dikodekeun pangalihan pangalihan
[DBL - ENCODED_CLICK_REDIRECT] - Mulih pangalihan klik dikodekeun ganda
[RANDOM_NUMBER] - Mulihkeun nomer acak
[BID_ID] - Mulih ID nawar unik

Punten lulus ID Klik - [CLICK_ID] - dina salah sahiji parameter UTM anu sayogi pikeun ngahindaran klik bénten.

Conto: http://domain.com/?utm_source=[SOURCE_ID Ingles&utm_ Medium=cpc&utm_campaign=dsp&utm_content=[CLICK_ID]

^ Balik deui ka luhur

Naon Unit Iklan Anu sayogi?
Sadaya Ukuran Iklan Spanduk Tampilan
Iklan Asli
Pop up
Pop-handapeun
Pop-tab
Interstitial

^ Balik deui ka luhur

Naon Capsul Imprési?
Cap Impresi Harian: Fitur ieu ngeureunkeun pangiriman dina "Iklan" pas cap na dipasihkeun sareng dihirupkeun deui dina dinten énjingna (sakumaha tutupna disetél deui unggal dinten).

^ Balik deui ka luhur

Naon hartosna Métode Pangiriman "Laju" atanapi "Lemes"?
Ieu algoritma ngeunaan cara nganteurkeun kesan anjeun ka iklan anjeun, mangga tingali di handap penjelasan;

Kacepetan - Kirimkeun gancang-gancang
Lemes - Serata nganteurkeun kesan sadidinten, kedah ngagaduhan cap kesan unggal dintenna 100,000 atanapi langkung luhur.

^ Balik deui ka luhur

Naon Frékuénsi Capping?
Fitur ieu kanggo ngungkulan sabaraha kali pangguna bakal ningali iklan anjeun dina jangka waktu. Anu paling biasa dianggo nyaéta 1/24 anu hartosna pangguna ngan ukur bakal ningali iklan anjeun sakali unggal 24 jam.

^ Balik deui ka luhur

Naon SUBIDs sareng kumaha kuring ngagunakeunana?
SUBIDs anu ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun kampanye anjeun, unggal SUBID ngagambarkeun halaman wéb anu mangrupikeun bagian tina jaringan kami dimana iklan anjeun ditingalikeun. Anjeun tiasa narik laporan dina platform kami pikeun nangtoskeun SUBID anu nyandak konversi anjeun, sareng anu sanés henteu. Ti dinya anjeun gaduh kamampuan daptar bodas atanapi daptar hideung SUBIDs anu ngamungkinkeun anjeun ngamaksimalkeun pangeluaran dina panempatan anu dilakukeun pikeun anjeun.

^ Balik deui ka luhur

Kumaha kuring tiasa ngalacak konvérsi?
Anjeun tiasa nganggo piksel gambar atanapi S2S (piksel server-to-server) pikeun ngalacak konvérsi.

^ Balik deui ka luhur

Naha anjeun ngagaduhan pitunjuk pikeun nerapkeun piksel?
Leres anjeun bakal kéngingkeun panduan pangaturan kami dina email wilujeng sumping anjeun

^ Balik deui ka luhur

Naha kuring tiasa ngahalangan domain supados iklan kuring henteu ditingalikeun dina na?
Leres dina halaman sipat advert anjeun gaduh kamampuan pikeun nambihan domain pikeun diblokir, janten iklan anjeun henteu muncul dina domain ieu.

^ Balik deui ka luhur

Pamayaran Naon anu anjeun nampi?
Kami nampi sagala jinis Kartu Kiridit, WebMoney, PayPal atanapi Bank Wire pangmayaran.

^ Balik deui ka luhur

Naha anjeun ngagaduhan kabijakan ngabalikeun duit?
Leres kami ngalakukeun, punten kirimkeun pamundut ti platform sareng ngabalikeun duit bakal dikaluarkeun dina 14 dinten, balik deui ka akun PayPal anjeun.

^ Balik deui ka luhur

Naon Prosés Persetujuan pikeun Pangmayaran?
Nalika anjeun mayar dina platform kami, aranjeunna disatujuan dina 24 jam (biasana langkung gancang). Kanggo Transfer Kawat sabab aya deui reureuh pikeun kami nampi dana, saatos kami mastikeun dana dina tungtung kami bakal ditambihan kana kasaimbangan anjeun dina akun anjeun.

^ Balik deui ka luhur

Naon Prosés Persetujuan pikeun Iklan?
Iklan disatujuan atanapi ditolak dina 24 jam, biasana langkung gancang tibatan éta. Salami aranjeunna nuturkeun patuh kami, éta bakal disatujuan.

^ Balik deui ka luhur

Alesan Pikeun Iklan Ditolak?
Alesan pikeun iklan ditolak pikeun dijalankeun dina jaringan kami tiasa tina sababaraha alesan. Kami ogé ningali setélan penargetan anjeun, tingkat tawaran, pikeun mastikeun éta katingalina leres, sabab kami henteu hoyong anjeun runtah dana anjeun sabab anjeun masukan setélan anu salah! Nalika iklan anjeun ditolak anjeun bakal nampi alesan pikeun éta, tapi sababaraha alesan umum nyaéta

  • Henteu taat kana istilah sareng kaayaan urang
  • Iklan henteu dimuat leres, iklan kosong
  • Iklan nargétkeun saluran / katégori anu salah, sapertos iklan anu ditargetkeun pikeun ngajalankeun-of-network
  • Target henteu kapilih
  • rojongan tech
  • Kasaimbangan henteu cekap
^ Balik deui ka luhur

Kumaha Cara Ngamutahirkeun Inpormasi Akun Abdi (ngarobih kecap akses)?
Nalika anjeun lebet kana platform di belah katuhu luhur aya tab anu disebut "Akun" klik éta sareng ieu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngapdet inpormasi anjeun.

^ Balik deui ka luhur

Naha Iklan Kuring Henteu Kenging Imprési?
Punten parios hal-hal ieu dina iklan dina platform, sabab éta alesan naha iklan henteu nampi kesan;

  • Pastikeun "aktip" dipariksa dina setélan advert
  • Pariksa kriteria penargetan urang (target waktos)
  • Rekening anjeun henteu gaduh kasaimbangan anu cekap
  • Tanggal mimiti bisa disetél pikeun titimangsa ka hareup
  • Laju nawar teuing

Upami teu aya anu nerapkeun ieu, punten kirimkeun kami pesen ngalangkungan pangrojong sahingga urang tiasa milarian pesen kanggo anjeun.

^ Balik deui ka luhur

Kumaha Kumaha Kuring Mariksa Sejarah Pamayaran Kuring?
Dina login anjeun sapanjang luhur aya tab anu disebut "Tagihan" klik di dieu, sareng anjeun bakal ningali riwayat pamayaran anjeun sareng kamampuan pikeun nambihan kasaimbangan.

^ Balik deui ka luhur

Kumaha kuring narik faktur tina platform?
Dina login anjeun sapanjang luhur aya tab anu disebut "Tagihan" klik di dieu, sareng anjeun bakal tiasa narik faktur ti dieu.

^ Balik deui ka luhur

Naon Bid CPM Minimum Anjeun?
Tawaran minimum gumantung kana naha éta spanduk atanapi iklan halaman lengkep, sareng nagara anu anjeun targetkeun. Anjeun tiasa ningali tawaran minimum dina halaman pembuatan iklan.

^ Balik deui ka luhur

Naon Rata-rata Panawaran?
Panawaran rata-rata turun naek sering janten teu aya jawaban anu jelas anu tiasa kami sediakan di dieu. Upami anjeun resep kana inventarisasi, anjeun kedah naékkeun panawaran pikeun kéngingkeun langkung seueur lalu lintas sareng rotasi anu langkung saé anu tiasa ngahasilkeun hasil anu langkung luhur.

^ Balik deui ka luhur

Naha Tarif Anjeun Mahal?
Kami platform patalimarga anu tiasa dianggo dina modél panawaran. Anjeun bersaing ngalawan pembeli sanés, sahingga tarif sadayana ditangtukeun dumasar kana pangiklan sanés. Upami aranjeunna nawar tinggi, anjeun kedah bersaing sareng pembeli pikeun kéngingkeun patalimarga, upami aranjeunna nawar low maka tawaran anjeun tiasa langkung handap.

^ Balik deui ka luhur

Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun Lalu Lintas?
Upami anjeun henteu nampi jumlah patalimarga anu anjeun pikahoyong, cobian tingkatkeun tingkat CPM anjeun, kusabab tingkat panawaran anjeun panginten kirang teuing sahingga pembeli sanésna nawar langkung luhur sareng meunang lalu lintas.

^ Balik deui ka luhur

Kumaha Lalu Lintas anjeun Henteu Ngarobih?
Aya seueur variabel naha patalimarga henteu tiasa ngarobih. Kami gaduh platform propriétari sareng auditing internal anu ngahalangan lalu lintas curang, sareng kami mamatahan pembeli kami nganggo perusahaan anu ngaudit pihak ka 3 pikeun ngabantosan naha patalimarga sah. Salami patalimarga anu sah tibatan urang moal tiasa nyalahkeun sumber patalimarga atanapi platform pikeun henteu aya konvérsi. Ieu di handap aya alesan umum kunaon anjeun henteu ningali konvérsi

  • Halaman iklan anjeun ngagaduhan kasalahan sahingga pangguna henteu tiasa ngalengkepan
  • Ningkatkeun tingkat tawaran, sabab pembeli sanés tiasa ngajalankeun iklan anu sami sareng ngajantenkeun pangguna ningali iklanna heula, sahingga konversi asup ka aranjeunna tibatan anjeun
  • Ngamangpaatkeun sistem pelaporan kami pikeun ngabantosan nangtoskeun sumber anu tiasa dianggo sareng ngaoptimalkeun pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna.
^ Balik deui ka luhur

Jenis Pelaporan Naon Anu Anjeun tawarkeun?
Sistem pelaporan anu mantep kami ngamungkinkeun anjeun narik tingkat luhur pikeun laporan anu lengkep pisan kalayan gampang. Ngalaporkeun ogé real-time.

^ Balik deui ka luhur

Copyright FROGGY ADS 2020. Sadaya Hak ditangtayungan