Iklan Bangkong

Coba Jaringan Iklan Pangsaéna.

Iklan calakan Pikeun Usaha Maju.

FroggyAds.com mangrupikeun Platform Periklanan Self-Serve Inovatif. Difokuskeun kana Hasil, Paguneman Sareng ROI.
Ngahontal tingkat kasuksésan anu anyar. Kami nawiskeun statistik real-time, pilihan panargasan canggih, tagihan dumasar CPM & BPK, sareng optimalisasi kampanye anu maju. Kadali dinten ieu!

Anjeun Tiasa Mésér Push ads, Banner ads, Native ads, Pop traffic and Video ads.

Ngajalankeun CPA anjeun, CPL, PPI, CPI, CPM sareng Tawaran CPS.

Kéngingkeun aksés kana langkung ti 100+ Sumber Lalu Lintas Top Tina Dasbor kami, Anjeun Ngan Hiji Pencét Jauh.

PELAJARAN kasus anu nguntungkeun

Kampanye Nyata Dijieun Ku pangiklan Kami Ngawengku Screenshot Bukti.

jaringan iklan

Sweepstakes

ROI Kana 643%

jaringan iklan pangsaéna

Kencan Jaman 21+

332 Konversi Dina 6 Jam

Search proyék

499 Poé Konversi 1

jaringan iklan

Android App Pamasangan

1327 Konversi dina 1 dinten

ROI dina 214%

Pél leungitna beurat

Keuntungan dinten kahiji: $ 11.734,92

jaringan iklan 2020

Kasino online

ROI dina 100% Kalayan tawaran CPA

iklan online

ngabiayaan

Crazy High ROI dina 1838%

balanja online

457 Konversi Anu Pertama 12 Jam


Platform Iklan Unggul Award Kami Ngawula

41+ Milyaran Imprési Unggal Poé.

Ningkatkeun patalimarga sareng ROI anjeun.


30+ milyar kasempetan Iklan Bewara Push unggal dinten. (BPK nawar minimum $ 0.003)

5+ milyar kasempetan Iklan tampilan unggal dinten. (CPM nawar minimum $ 0.10)

2+ milyar kasempetan iklan Asli unggal dinten. (CPM nawar minimum $ 0.10)

2+ milyar kasempetan iklan Popup / Popunder unggal dinten. (CPV nawar minimum $ 0.0001)

2+ milyar iklan pangalihan, iklan kontékstual, kasempetan panyambung browser unggal dinten. (CPV nawar minimum $ 0.0001)

Anjeun tiasa nyiptakeun kampanye nganggo tujuan konversi, téknologi mésér Programmatic, anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun hasil anu paling akurat.
Pangiklan tiasa nyandak kauntungan tina optimalisasi algorithmic ku nangtoskeun tujuan konversi.
ROI anjeun tina iklan dina FroggyAds bakal terus ningkat. Langkung lami kampanye dijalankeun, langkung seueur kasempetan pikeun diajar tina paripolah anu lalu sareng nyaluyukeun dirina pikeun ditingalikeun ka pangguna anu paling dipikaresep janten klien anjeun. Ngantosan naon deui?

nampi Lalu Lintas Berkualitas Tinggi, Performa Tinggi sareng Brand-aman!

Kengingkeun kontrol mutlak sareng atur kampanye anjeun kalayan gampang nganggo platform mandiri kami pikeun pangiklan!

Rébuan pemasar afiliasi, pamekar seluler sareng perusahaan online parantos nganggo FroggyAds.com pikeun ngajalankeun lalu lintas, kéngingkeun ngawujud sareng ningkatkeun penjualan.

kampanye iklan

Iklan ageung

Iklan dina sadaya jaringan utama Wéb tina hiji antarbeungeut pangguna.

iklan pikeun perusahaan

ROI Tracker

Tambihkeun kode skrip kana halaman wéb anjeun sareng lacak konvérsi langsung.

ngareklameukeun

Tujuanana Kampanye

Atur tujuan ku tayangan, klik, Dursasana situs sareng konvérsi.

meunang patalimarga pikeun halaman wéb

Target Alat

Targetkeun alat mobile, tablet sareng desktop via sistem operasi.

média iklan online

Target GEO

Nampi tamu ti nagara khusus, nagara bagian, kota atanapi wilayah DMA.

iklan dina handphone

Targeting Browser

Kengingkeun pangunjung tina panyungsi khusus atanapi ngadamel daptar pangaluaran.

iklan jeung penerbitan

Laporan Waktos Nyata

Kéngingkeun statistik sacara real-time dina klik, konvérsi, tayangan sareng tawaran.

agénsi pamasaran digital

GA Étrasi

Sambungkeun sareng kumpulkeun data sareng Google Analytics nganggo makro.

iklan dina internét

dedicated Rojongan

Tim dukungan kami siap nyayogikeun bantosan khusus pikeun anjeun 24/7.


Mésér Lalu Lintas Situs Web Sacara Murah

Nampi Lalu Lintas Berkualitas Tinggi, Performa Tinggi Sareng Aman-Brand Ti SSP Top!

FroggyAds.com mangrupikeun platform mésér média anu nyambung ka langkung ti 85 sumber patalimarga di panjuru dunya

Tujuan kami nyaéta pikeun nganteurkeun panempatan iklan anu paling hadé dina situs wéb sareng aplikasi anu paling hadé.

naon anu Tiasa Froggyads.com naekeun?

média pamasaran iklan

Naekeun Konversi

Ngahasilkeun lead & sign up.

agénsi pamasaran

Naekeun Penjualan

Ngajalankeun beuli online.

langkung patalimarga

Naekeun App

Ningkatkeun unduhan aplikasi.

jaringan cpm

Naekeun Merk

Ningkatkeun kasadaran brand.

Platform Periklanan

Naekeun Ad Arbitrage

Maksimalkeun pangasilan iklan.

parusahaan média iklan

Naekeun Dursasana

Ningkatkeun tinjauan halaman wéb.

perkara reklameu

Naekeun Pidéo

Ningkatkeun pintonan pidéo.

perusahaan iklan wéb

Naekeun Alexa

Ningkatkeun réngking Alexa.


Ngeunaan Platform Kami

Platform mandiri kami mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling mutakhir pikeun jual beuli pangunjung. Pangiklan, pembeli média sareng pamasaran apiliasi tiasa nyetél kampanye kalayan sajumlah pilihan pilihan sareng unit iklan pikeun ngahontal pemirsa anu dipikahoyong. Kami ngartos data mangrupikeun konci pikeun kasuksesan seueur kampanye. Kusabab kitu kami nawiskeun sababaraha saringan dina laporan kami sahingga anjeun tiasa ngahususkeun kana inpormasi anu tepat anu anjeun peryogikeun pikeun optimalisasi.

iklan tampilan mobile

Copyright FROGGY ADS 2020. Sadaya Hak ditangtayungan